Úvod
Kosmetika a péče
Aromaterapie
LEROS bytová vůně bazalka & verbena 100ml

LEROS bytová vůně bazalka & verbena 100ml

LEROS bytová vůně bazalka & verbena 100ml

Aromaterapie

Přírodní interiérový parfém z esenciálních olejů s vůní bazalky, verbeny a citronové trávy pro příjemné bylinkové osvěžení. Celý popis

Dostupný
Lékarny

235 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Přírodní interiérový parfém z esenciálních olejů je jako dělaný pro osvěžení a povzbuzení vaší mysli. Jemně kořeněná bylinková vůně posvátné bazalky s chladivou verbenou a citronovou trávou vás probudí po ránu nebo dodá energii během celého dne. Vůni můžete použít také na polštář, ložní prádlo a další bytové textilie.

BAZALKA – v Indii je bazalka posvátná zasvěcená bohyni Vrindavani, povzbuzuje unavenou mysl, zmírňuje vyčerpání a stres.

VERBENA – staří egypťané věřili, že verbena vznikla ze slz bohyně Isis a byla jednou z nejposvátnějších bylin druidů. Působí proti nervozitě a úzkostem, má detoxifikační účinek.

CITRONOVÁ TRÁVA – citronová tráva je hojně využívaná v tradiční čínské medicíně a k čištění čaker. Povzbuzuje, mírní deprese, podporuje pozitivní myšlení.

APLIKACE
Před použitím protřepejte. Možno použít i na bytové textilie.

Parametry

SUKL název

LEROS bytová vůně bazalka & verbena 100ml

Značka

EAN

8594740600221

PDK

4841228

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]