Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Mléka
KNEIPP Tělové mléko Mandlové květy 200 ml

KNEIPP Tělové mléko Mandlové květy 200 ml

KNEIPP Tělové mléko Mandlové květy 200 ml

Mléka

Speciální péče o suchou a citlivou pokožku, dlouhodobá hydratace s vůní mandlových květů. Pečující tělové mléko Mandlové květy je ideální pro suchou a citlivou pokožku. Zajistí optimální hydrataci a šetrně zklidní podráždění. Celý popis

Dostupný
Lékarny

217 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Dlouhodobá hydratace s vůní mandlových květů
Pečující tělové mléko Mandlové květy je ideální pro suchou a citlivou pokožku. Zajistí optimální hydrataci a šetrně zklidní podráždění. Speciální péče Kneipp je vyvinutá ve spolupráci s dermatology, zmírňuje pocit napětí, předchází podráždění pokožky a navrací jí přirozenou rovnováhu. 

Složení: Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Panthenol, Sorbitan Olivate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Flower Extract, Retinyl Palmitate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Bulnesia Sarmientoi Extract (Guaiacwood Oil), Pogostemon Cablin Oil, Limonene, Linalool, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Citral, p-Anisic- Acid, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, XanthanGum, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Tocopherol.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Tělové mléko Mandlové květy 200 ml

Značka

EAN

4008233154633

PDK

3706083

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]