Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Sprchové gely
KNEIPP Sůl do koupele Miluji Tě 60g

KNEIPP Sůl do koupele Miluji Tě 60g

KNEIPP Sůl do koupele Miluji Tě 60g

Sprchové gely

Nechte promluvit své srdce. Koupelová sůl Kneipp Miluji tě s přírodním výtažkem z malin a pečujícím brusinkovým olejem dá najevo vaši lásku. Sladká ovocná vůně navodí smyslnou atmosféru. Celý popis

Dostupný
Lékarny

50 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Děkuji za každý den s tebou
Nechte promluvit své srdce - koupelová sůl Kneipp Miluji tě s přírodním výtažkem z malin a pečujícím brusinkovým olejem dá najevo vaši lásku. Sladká ovocná vůně navodí smyslnou atmosféru. Termální solanka pečuje o pokožku a léčí kožní problémy. Těží se v solném dolu Luisenhall, jediném který se v Evropě dochoval. Tvoří ji přírodní stopové prvky a neobsahuje žádné chemické přísady ani látky, které by mohly ohrožovat životní prostředí.

Složení: Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Citronellol, Benzyl Salicylate, Polysorbate 20, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Carbonate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Tocopherol, CI 16255.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Sůl do koupele Miluji Tě 60g

Značka

EAN

4008233128009

PDK

3705929

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]