Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Sprchové gely
KNEIPP Sůl do koupele Levandulové snění 500g

KNEIPP Sůl do koupele Levandulové snění 500g

KNEIPP Sůl do koupele Levandulové snění 500g

Sprchové gely

Koupelová sůl Kneipp Levandulové snění vás během chvilky přenese na prázdniny do romantického Provence, kde není místo pro starosti, únavu ani stres. Éterický levandulový olej uvolňuje tělo, zklidňuje mysl a vrací energii po náročném dni. Celý popis

Dostupný
Lékarny

178 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Uvolňuje tělo a přináší intenzivní relaxaci
Horká lázeň s koupelovou solí Kneipp Levandulové snění vám pomůže zapomenout na všechny starosti i únavu všedního dne. Extrakt z éterického levandulového oleje pomáhá navodit příjemnou atmosféru, uvolňuje tělo i mysl a zanechává pokožku voňavou a hebkou. Ani v tomto produktu z rodiny Kneipp nenajdete žádné konzervanty, parafíny či silikony.

Dopřejte svému tělu zaslouženou relaxaci s vůní romantického léta v Provence.

Složení: Sodium Chloride, Polysorbate 20, Linalool, Parfum (Fragrance), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lavandula Angustifolia (Lavander) Extract, Lavandula Latifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybrida Extract, Camphor, Limonene, Sodium Carbonate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Aqua (Water), Tocopherol, CI 28440.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Sůl do koupele Levandulové snění 500g

Značka

EAN

4008233154329

PDK

3705853

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]