Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Sprchové gely
KNEIPP Sprchová pěna Goodbye Stress 200ml

KNEIPP Sprchová pěna Goodbye Stress 200ml

KNEIPP Sprchová pěna Goodbye Stress 200ml

Sprchové gely

Představte si, že se při každé sprše zachumláte do krémově jemné pěny, která vás příjemně zahřeje, zklidní a navíc nádherně voní po vodní mátě a rozmarýnu. Pěna zjemní vaši pokožku, zklidní mysl a prokazatelně přemění stres v pozitivní energii. Celý popis

Dostupný
Lékarny

237 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Zachumlejte se do krémově jemné pěny.
Představte si, že se při každé sprše zachumláte do krémově jemné pěny, která vás příjemně zahřeje, zklidní a navíc nádherně voní po vodní mátě a rozmarýnu. Pěna zjemní vaši pokožku, zklidní mysl a prokazatelně přemění stres v pozitivní energii. Její vůni ucítíte ještě několik hodin po sprše.

Složení: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Butane, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Isopropyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Mentha Aquatica Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Hydroxyethylcellulose, Sorbitol, Propylene Glycol, Glucose, Propane, Isobutane, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Hydroxide.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Sprchová pěna Goodbye Stress 200ml

Značka

EAN

4008233155937

PDK

4511805

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]