Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Sprchové gely
KNEIPP Olej do koupele Hluboké uvolnění 100 ml

KNEIPP Olej do koupele Hluboké uvolnění 100 ml

KNEIPP Olej do koupele Hluboké uvolnění 100 ml

Sprchové gely

Koupel s olejem Kneipp Hluboké uvolnění je vysoce koncentrovanou lázní s aromatickým éterickým olejem. V teplé voňavé koupeli dokonale uvolníte vaše tělo i mysl. Celý popis

Dostupný
Lékarny

178 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Zasloužený relax po dlouhém dni
Zkuste na chvíli odpočívat a nechat myšlenky jen volně plout. Kneipp olej do koupele Hluboké uvolnění okouzlí vaši mysl opojnou vůní esenciálního oleje pačuli a výtažkem ze santalového dřeva. Pačuli uvolňuje napětí a navozuje pocit vnitřní pohody. Santalové dřevo zklidňuje mysl a pomáhá tělu relaxovat. Teplá voda pak jen umocní vůni přírodních éterických olejů. Koupel je ideálním pomocníkem, pokud toužíte po hlubokém uvolnění a pocitu vnitřního klidu*. Olej do koupele nezatěžuje vaši pokožku silikony, parafíny, konzervačními látkami a minerálními oleji.

*Výsledek rozsáhlé vědecké studie Instituts für angewandte Psychophysiologie GmbH prokázaly intenzivně relaxační účinek.

Složení: Polysorbate 20, Aqua (Water), Glycerin, Parfum (Fragrance), Pogostemon Cablin Oil, Pterocarpus Soyauxii Wood Extract, Styrax Tonkinensis Resin Extract, Geraniol, Coumarin, Citronellol, Limonene, Linalool, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, Tocopherol, CI 28440, CI 42051, Benzoic Acid.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Olej do koupele Hluboké uvolnění 100 ml

Značka

EAN

4008233154701

PDK

3968733

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]