Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Sprchové gely
KNEIPP Olej do koupele Goodbye Stress 100 ml

KNEIPP Olej do koupele Goodbye Stress 100 ml

KNEIPP Olej do koupele Goodbye Stress 100 ml

Sprchové gely

Představte si, že se každý den koupete v moři. Olej obarví vodu do tyrkysově modré a příjemně voní po rozmarýnu a vodní mátě. Laboratorní testy prokázaly, že tato kombinace barev a vůní zlepšuje náladu i koncentraci a přeměňuje stres v pozitivní energii. Celý popis

Dostupný
Lékarny

178 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Královská relaxace pro vaše tělo i mysl.
Představte si, že se každý den koupete v moři. Olej do koupele Goodbye Stress zbarví vodu do tyrkysově modré a příjemně voní po rozmarýnu a vodní mátě. Laboratorní testy prokázaly, že tato kombinace barev a vůní zlepšuje náladu i koncentraci a přeměňuje stres v pozitivní energii.Olej vůbec nemastí, takže vaše vlasy i vana zůstanou po koupeli čisté. Navíc ho prodáváme ve skleněných lahvičkách, která váží o 9 gramů méně než dříve. Na první pohled možná maličkost, ve skutečnosti ale díky této změně každoročně snižujeme produkci emisí oxidu uhličitého o 35 tun.

Složení: Polysorbate 20, aqua (voda), glycerin, parfum (vůně), mentha aquatica flower/leaf/stem extract (máta vodní), rosmarinus officinalis (rozmarýn lékařský) leaf oil, mentha piperita (máta peprná) oil, eucalyptus globulus leaf oil, camphor, citrus aurantium dulcis (pomerančovník sladký) peel oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, linalool, limonene, benzyl alcohol, geraniol, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, coumarin, glycine soja (soja) oil, tocopherol, CI 42051, CI 47005.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Olej do koupele Goodbye Stress 100 ml

Značka

EAN

4008233157078

PDK

4511771

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]