Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Gely, emulze a koncentráty
KNEIPP Mycí emulze Dračí síla 200ml

KNEIPP Mycí emulze Dračí síla 200ml

KNEIPP Mycí emulze Dračí síla 200ml

Gely, emulze a koncentráty

Silná dračí vůně bude pro malé hrdiny opravdovým zážitkem. Nudné mytí se změní v dobrodružství pro malé hrdiny. Obsahuje přírodní jojobový olej a Panthenol. Jemně pečuje o dětskou pokožku i vlásky. Celý popis

Dostupný
Lékarny

145 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Šup pod sprchu se šamponem a sprchovým gelem Kneipp Dračí síla! Nudné mytí se změní v dobrodružství pro malé hrdiny. Obsahuje přírodní jojobový olej a Panthenol. Jemně pečuje o dětskou pokožku i vlásky. Sprchování je potěšením, vlasy se snadno rozčesávají. Produkty Kneipp Naturkind jsme s láskou vyvinuli speciálně pro děti. Kombinují jemnou péči o pokožku a zábavu. Sprchový gel je vhodný pro děti od 3 let.  

Složení: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Panthenol, Limonene, Eugenol, Citronellol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Glycol Distearate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Phytate, Lactic Acid, Sodium Lactate, Urea, Tocopherol, CI 47005, CI 42051.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Mycí emulze Dračí síla 200ml

Značka

EAN

4008233117379

PDK

3706125

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]