Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Balzámy
KNEIPP Hřejivý balzám s arnikou 100 ml

KNEIPP Hřejivý balzám s arnikou 100 ml

KNEIPP Hřejivý balzám s arnikou 100 ml

Balzámy

Kneipp Hřejivý balzám s arnikou přináší znatelný pocit prohřátí a uvolnění při svalovém napětí či svalové únavě. Výborně se hodí k masáži krku, zad a šíje. Mimořádně vhodné je jeho použití po zvýšené svalové námaze. Celý popis

Dostupný
Lékarny

208 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Prohřívá a uvolňuje namožené svaly
Kneipp Hřejivý balzám s arnikou přináší znatelný pocit prohřátí a uvolnění při svalovém napětí či svalové únavě. Výborně se hodí k masáži krku, zad a šíje. Mimořádně vhodné je jeho použití po zvýšené svalové námaze. V případě potřeby naneste balzám na bolavé místo, jemně promasírujte a nechte působit. V místě aplikace hřejivého balzámu může dojít k začervenání kůže, které značí lokální prokrvení pokožky.

Dopřejte svému tělu po svalové námaze hřejivou péči s balzámem s arnikou od Kneipp.

Složení: Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glyceryl Stearate SE, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Vanillyl Butyl Ether, Camphor, Arnica Montana Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pinus Pinaster Oil, Abies Sibirica Oil, Pinus Mugo Leaf Oil, Backhousia Citriodora Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citral, Limonene, Linalool, p-Anisic-Acid, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Citric Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Tocopherol.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Hřejivý balzám s arnikou 100 ml

Značka

EAN

4008233103495

PDK

2807106

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]