Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Gely, emulze a koncentráty
KNEIPP Chladivý gel s arnikou 200 ml

KNEIPP Chladivý gel s arnikou 200 ml

KNEIPP Chladivý gel s arnikou 200 ml

Gely, emulze a koncentráty

Chladivý gel s arnikou obsahuje cenný extrakt z arniky, přír.oleje z kosodřevin a panthenol. Jde o skvělého pomocníka pro milovníky pohybu, který přijde vhod před zvýšenou fyzickou aktivitou i po jejím skončení. Namoženým a unaveným svalům přinese úlevu. Celý popis

Dostupný
Lékarny

208 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Úleva pro namožené svaly
Kneipp Chladivý gel obsahuje cenný extrakt z arniky, přírodní oleje z kosodřevin a panthenol. Jde o skvělého pomocníka pro milovníky pohybu, který přijde vhod před zvýšenou fyzickou aktivitou i po jejím skončení. Namoženým a unaveným svalům přinese úlevu a díky panthenolu pomůže i s hydratací pokožky. Gel se dobře vstřebává, nezanechává mastný film a nelepí.

I díky tomu ho využijete na cestách stejně dobře jako v pohodlí domova.

Složení: Aqua (Water), Alcohol, Panthenol, Menthol, Arnica, Montana Flower Extract, Pinus Mugo Leaf Oil, Pinus Pinaster Oil, Camphor, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Backhousia Citriodora Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Citral, Linalool, Parfum (Fragrance), Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Chladivý gel s arnikou 200ml

Značka

EAN

4008233119908

PDK

3716694

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]