Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Gely, emulze a koncentráty
KNEIPP Bio tělový olej 20 ml

KNEIPP Bio tělový olej 20 ml

KNEIPP Bio tělový olej 20 ml

Gely, emulze a koncentráty

Kneipp Bio tělový olej intenzivně pečuje o pokožku s výskytem jizev a strií. Bohaté složení s cennými oleji zlepšuje a vyživuje suchou nebo stresem a stářím poškozenou pokožku. Speciální péče Kneipp je vyvinutá ve spolupráci s dermatology. Celý popis

Dostupný
Lékarny

106 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Rychlá výživa pro vaši pokožku
Kneipp bio tělový olej – intenzivní péče o pokožku s výskytem jizev a strií. Pečující složení s cennými oleji zlepšuje a vyživuje suchou nebo stresem a stářím poškozenou pokožku. Grapefruitový olej podporuje látkovou výměnu pleti a tedy i její regeneraci a celkovou obnovu. Bio světlicový a olivový olej obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin. Zabraňují nežádoucí ztrátě vlhkosti a dodávají základní živiny. Vaše pokožka proto bude po použití dokonale hladká.

Složení:

Carthamus Tinctorius (Safflower)Seed Oil**, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil**, Limonene*,Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil,Citral*, Linalool*, Helianthus Annuus (Sunflower)Seed Oil, Tocopherol.

* z přírodního éterického oleje

** z kontrolovaného ekologického zemědělství

Parametry

SUKL název

KNEIPP Bio tělový olej 20 ml

Značka

EAN

4008233154343

PDK

4536943

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]