Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Dekorativní
Rty
KNEIPP Balzám na rty Aloe Vera 4.7g

KNEIPP Balzám na rty Aloe Vera 4.7g

KNEIPP Balzám na rty Aloe Vera 4.7g

Rty

Kneipp balzám na rty Aloe Vera poskytuje intenzivní hydrataci suchým rtům. Výtažky z máty vodní pak vaše rty příjemně osvěží. Vstřebává se postupně, aby vašim rtům přinesl dlouhodobý účinek. Celý popis

Dostupný
Lékarny

163 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

100% přírodní balzám s výtažky z máty a aloe vera, po kterém budete mít smyslně hladké a jemné rty. Balzám vás příjemně překvapí svým dlouhotrvajícím hydratačním účinkem a lehkou vůní vody. A když říkáme, že je 100% přírodní, myslíme to doslova. Balzám obsahuje jen přírodní bylinky mátu a aloe vera, balíme ho do speciálního pouzdra z recyklovaného korku a krabičku zase vyrábíme z travního kartonu, který obsahuje 25% podíl trávy.

Složení: Rhus Verniciflua Peel Cera, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Candelilla Cera, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Mentha Aquatica Extract, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Linalool, Limonene, Citral, Geraniol, Parfum (Fragrance), Tocopherol.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Balzám na rty Aloe Vera 4.7g

Značka

EAN

4008233156347

PDK

3968741

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]