Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Na opalování
Krémy na opalování
ISISPHARMA Uveblock Dry Touch SPF50+ 40ml

ISISPHARMA Uveblock Dry Touch SPF50+ 40ml

Sleva
Sleva

ISISPHARMA Uveblock Dry Touch SPF50+ 40ml

Krémy na opalování

UVEBLOCK® SPF50+ Dry Touch ultra-fluidní krém je vhodný pro mastnou, aknózní i citlivou pleť s velmi vysokou ochranou před UVA/UVB/IR zářením a zmatňujícím účinkem.

Celý popis

Dostupný
Lékarny
384 Kč

269 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Přestože nám slunce přináší mnoho výhod (vitamín D, teplo, dobrou náladu...), může také výrazně změnit naši pokožku, pokud se jí dlouhodobě vystavujeme bez ochrany. Citlivá pokožka je o to náchylnější ke škodlivým účinkům UV záření, které může z dlouhodobého hlediska způsobit nevratné poškození. Proto je důležité nezanedbávat ochranu před slunečními paprsky a zvolit širokospektrální buněčnou ochranu.

UVEBLOCK® SPF 50 Dry Touch dermatologický ochranný krém je vyvinutý speciálně pro mastnou a aknózní pleť. Díky komplexu SUNSTRESS PROTECT® poskytuje optimální a kompletní ochranu před škodlivými účinky většiny složek slunečního záření. Jeho patentované složení obsahuje 3 typy účinných látek, z nichž každá působí na své vlastní úrovni.

Kromě matujícího účinku nabízí kompletní buněčnou ochranu před poškozením způsobeným UV zářením, stimuluje přirozenou obnovu a obranné mechanismy, zároveň bojuje proti oxidačnímu stresu vyvolanému UV a infračerveným zářením.

Výhody:

·        Širokospektrální ochrana buněk před poškozením způsobeným UV a IR zářením a díky komplexu účinných látek SUNSTRESS PROTECT®

·        Lehká ultra fluidní textura je přizpůsobená mastné pleti

·        Efekt "druhé kůže“ do 30 sekund suchý na dotek s matujícím účinkem zcela bez silikonů

·        Nezanechává bílé stopy, je hypoalergenní a nekomedogenní, voděodolný a fotostabilní

POUŽITÍ

Na obličej


Naneste rovnoměrně na obličej přibližně 15 minut před sluněním. Používejte opakovaně, zejména po koupání, sportovních aktivitách atd. Vyhněte se kontaktu s očima.

KLINICKÉ VÝSLEDKY

Klinicky prokázaná účinnost komplexu SUNSTRESS PROTECT® byla prokázána prostřednictvím unikátní klinické studie in vivo na kožních biopsiích

·        Snadná aplikace ve 100 %* případů

·        Rychlá absorpce ve 100 %* případů

·        Přípravek má 100 %* efekt "druhé kůže“

* Test používání na 21 dobrovolnících po dobu 28 dní.

 

SLOŽENÍ PRODUKTU

AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PROPANEDIOL DICAPRYLATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, POLYSORBATE 80, SILICA, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PROPANEDIOL, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE , CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, ECTOIN, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SOPHORA JAPONICA FLOWER EXTRACT

 

HLAVNÍ AKTIVNÍ LÁTKY

Přítomnost v komplexu SUNSTRESS PROTECT®

·        Sluneční filtry: chrání před UVB a UVA zářením

·        Ectoin PŘÍRODNÍHO PŮVODU: chrání buňky před poškozením způsobeným UV zářením

·        Výtažek z květu Sophora japonica: bojuje proti oxidačnímu stresu způsobenému UV a infračerveným zářením

Parametry

SUKL název

ISISPHARMA Uveblock Dry Touch SPF50+ 40ml

Výrobce

EAN

3760269770508

PDK

4754785

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]