Úvod
Kosmetika a péče
Dentální hygiena
Zubní pasty
HERBADENT REMIN posilující zubní pasta 75g

HERBADENT REMIN posilující zubní pasta 75g

HERBADENT REMIN posilující zubní pasta 75g

Zubní pasty

Bylinná zubní pasta HERBADENT REMIN pro přirozeně bílé zuby, silnou sklovinu a zdravé dásně. Obsahuje molekulu hydroxyapatitu s aktivním vápníkem. Tento komplex navrací do skloviny ztracené minerály a tím ji posiluje. Má příjemnou bylinnou chuť a jemnou pěnivost. Celý popis

Dostupný
Lékarny

183 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Bylinná zubní pasta HERBADENT REMIN pro přirozeně bílé zuby, silnou sklovinu a zdravé dásně. Patentovaný komplex bioaktivní molekuly hydroxyapatitu s aktivním vápníkem posiluje sklovinu zubu a tak přispívá k její odolnosti a přirozeně bílé barvě. Posílená sklovina je hladší a odolnější vůči vzniku pigmentace a zubního kazu. 

Unikátní a léty ověřený bylinný extrakt ze sedmi léčivých bylin napomáhá v prevenci zánětu dásní. Zubní pasta má příjemnou svěží bylinnou chuť a jemně pění. 

Složení:

Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Hydroxyapatite, Perlite, Betaine, Alcohol Denat., Calcium Carbonate, Sodium Cocoyl Glutamate, Xylitol, Sodium Sweetalmondamphoacetate, Cellulose Gum, Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Sodium Benzoate, Aroma, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Mentha Piperita Oil,  Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Rebaudioside A, Sodium Sulfate, Eugenol, Limonene. 

Parametry

SUKL název

HERBADENT REMIN posilující zubní pasta 75g

Značka

Výrobce

EAN

8594021372366

PDK

4859774

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]