Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Péče o ústa
HERBADENT PROFESSIONAL bylin.roztok na dásně 25ml

HERBADENT PROFESSIONAL bylin.roztok na dásně 25ml

HERBADENT PROFESSIONAL bylin.roztok na dásně 25ml

Péče o ústa

Bylinný roztok HERBADENT PROFESSIONAL je určen k péči a ochraně dásní a sliznic dutiny ústní při výskytu zánětlivých problémů, jako je gingivitida a krvácení dásní, parodontitida či afty. Původní receptura tradičního klinicky prověřeného léčiva, masážního roztoku HERBADENT, je vylepšena o zvýšené množství hřebíčkové silice s anestetickými účinky. Snížené množství alkoholu a integrované kapátko zajišťují snadnou a šetrnou aplikaci. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

192 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

HERBADENT PROFESSIONAL bylinný roztok na dásně je určen k péči a ochraně dásní a sliznic dutiny ústní při výskytu zánětlivých problémů, jako je gingivitida a krvácení dásní, parodontitida, afty. Je vhodným přípravkem pro péči o dutinu ústní po chirurgických zákrocích a u osob s otlaky pod snímatelnými náhradami nebo rovnátky. 

Složení vychází z unikátní a klinicky prověřené bylinné receptury tradičního HERBADENT masážního roztoku na dásně. Vodně lihový extrakt léčivých bylin (řepík, šalvěj, heřmánek a nátržník) je doplněný fenyklovou, hřebíčkovou a mátovou silicí. Vylepšené složení bylinného roztoku HERBADENT PROFESSIONAL obsahuje zvýšené množství hřebíčkové silice, která anestetickými účinky nahrazuje Benzocain. Oproti tradičnímu registrovanému léčivu obsahuje roztok PROFESSIONAL méně lihu pro šetrnou péči o sliznice. 

Roztok se snadno aplikuje pomocí integrovaného kapátka s úzkým hrdlem na vatovou tyčinku, mezizubní kartáček nebo přímo na postiženou oblast.

Návod k použití: Použijte k potírání dásní a sliznic dutiny ústní, aplikujte po vyčištění zubů vatovou tyčinkou namočenou v neředěném roztoku HERBADENT.

Nezapomínejte na pravidelnou návštěvu zubního lékaře a ošetření u dentální hygienistky 1× za půl roku.

Upozornění: Nepolykat, nepoužívat pro děti do 3 let.

Uchovávání: Při pokojové teplotě v dobře uzavřeném obalu.

SLOŽENÍ
Alcohol Denat., Aqua, Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Mentha Piperita Oil, Citric Acid, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Eugenol, Isoeugenol, Limonene

Parametry

SUKL název

HERBADENT PROFESSIONAL bylin.roztok na dásně 25ml

Značka

Výrobce

EAN

8594021370287

PDK

3846426

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]