Úvod
Kosmetika a péče
Dentální hygiena
Zubní pasty
HERBADENT KIDS bylinná zubní pasta Jablko 75g

HERBADENT KIDS bylinná zubní pasta Jablko 75g

HERBADENT KIDS bylinná zubní pasta Jablko 75g

Zubní pasty

HERBADENT KIDS Bylinná zubní pasta pro děti od tří let s novou příchutí Jablko. Základem je léty prověřený extrakt HERBADENT ze sedmi léčivých bylin, který má antimikrobiální účinky a pečuje o dásně a celá ústa. Přiměřené množství fluoridů (950 ppm) napomáhá posilování skloviny a její ochraně před kazy. Celý popis

Dostupný
Lékarny

110 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

HERBADENT KIDS Bylinná zubní pasta JABLKO pro děti od tří let. 

Základem je léty prověřený extrakt HERBADENT ze sedmi léčivých bylin, který má antimikrobiální účinky a pečuje o dásně a celá ústa. Přiměřené množství fluoridů (950 ppm) napomáhá posilování skloviny a její ochraně před kazy. 

Zubní pasta KIDS je vyrobena z přírodních surovin a neobsahuje lepek, chemická barviva či pěnidla. Jemná jablečná příchuť bude vaše děti bavit. 

Složení:
Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Alcohol Denat., Betaine, Xylitol, Sodium Cocoyl Glutamate, Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Cellulose Gum, Aroma, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Citrus Limon Peel Oil, Panax Ginseng Root Extract, Rebaudioside A, Sodium Sulfate,Limonene, Eugenol.


Upozornění: Obsahuje fluorid sodný.

Parametry

SUKL název

HERBADENT KIDS bylinná zubní pasta Jablko 75g

Značka

Výrobce

EAN

8594021374841

PDK

4916889

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]