Úvod
Doplňky stravy
Únava
GS Merilin original tbl. 60 ČR/SK

GS Merilin original tbl. 60 ČR/SK

Cenový hit
GS_MERILIN_banner_1

GS Merilin original tbl. 60 ČR/SK

Únava

Přírodní, nehormonální přípravek nové generace k udržení správné hladiny hormonů v těle. Účinně podporuje fyzickou i psychickou pohodu žen v období menopauzy i před ním, podporuje vitalitu, libido, snižuje únavu a přispívá ke zdraví kostí. Celý popis

Dostupný
Lékarny

472 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Přírodní, nehormonální přípravek nové generace k udržení správné hladiny hormonů v těle. Účinně podporuje fyzickou i psychickou pohodu žen v období menopauzy i před ním, podporuje vitalitu, libido, snižuje únavu a přispívá ke zdraví kostí. Nové, 2× silnější složení je založeno na cenných látkách pocházejících z přírody, jejichž účinnost je ověřena klinickými studiemi. Obsahuje 4 klinicky ověřené bylinné extrakty,  které jsou navíc obohaceny o vitaminy a minerály. Ploštičník hroznatý na všechny fyziologické projevy menopauzy. Vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity. Indický ženšen pro duševní zdraví a odolnost vůči stresu. Komfortní dávkování – pouze 1 tableta denně. Bezpečný pro dlouhodobé užívání. 

Kategorie: Doplněk stravy

Dávkování: Užívejte pravidelně 1 tabletu denně. Doporučená doba užívání je alespoň 2 měsíce.
Příznivý efekt lze očekávat nejdříve po 4-6 týdnech užívání. Přípravek lze
užívat dlouhodobě a není nutné zařazovat přestávky po uplynutí nějakého času.     

Složení: Plnidla (celulóza, maltodextrin), uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, extrakt z šácholanu, extrakt z vitánie, extrakt z drmku, extrakt z ploštičníku, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), potahovací látky (hydroxypropylmethylcelulóza, mastek), pyridoxin hydrochlorid, cholekalciferol.    

Výživové složky: Výživové složky v 1 tabletě: Ploštičník hroznatý 40 mg (Cimicifuga racemosa, extrakt z oddenku 4 : 1 – 10 mg), indický ženšen 80 mg – vitánie snodárná (Withania somnifera, extrakt z kořene 2 : 1 – 40 mg), drmek obecný 120 mg (Vitex agnus-castus, extrakt z plodů 3 : 1 – 40 mg), šácholan lékařský 50 mg – extrakt z kůry (Magnolia officinalis, 1,5 % honokiolu), vitamin B6 1,4 mg (100 % RVH), vitamin D3 10 μg (200 % RVH), hořčík 60 mg (16 % RVH), vápník 125 mg (15 % RVH).  

Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. V případě podezření na jaterní onemocnění přípravek neužívejte a vyhledejte lékaře. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.  

Určeno pro: Pro ženy v období menopauzy, které z jakéhokoliv důvodu nemohou nebo nechtějí užívat hormony. Vhodný i pro ženy, které mají pravidelnou menstruaci, ale pociťují projevy hormonální nerovnováhy, případně projevy menopauzy. 

Věk užívání od: Není stanovená věková hranice.    

Parametry

SUKL název

GS Merilin original tbl.60

Značka

GS

Výrobce

EAN

8595693300244

PDK

4818176

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]