Úvod
Doplňky stravy
Paměť
GS Ginkgo 60 mg s hořčíkem, 60 tablet

GS Ginkgo 60 mg s hořčíkem, 60 tablet

GS Ginkgo 60 mg s hořčíkem, 60 tablet

Paměť

Lepší paměť, soustředění a prokrvení. Prémiové GS Ginkgo 60 mg s hořčíkem s vysokým obsahem extraktu z mladých lístků ginkga. Obohaceno o hořčík pro normální psychickou a nervovou činnost. Navíc s hlohem, který podporuje prokrvení, a gotu kolou pro podporu paměti a soustředění

Celý popis

Dostupný
Lékarny

240 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

GS Ginkgo 60 mg s hořčíkem obsahuje 60 mg standardizovaného extraktu z mladých lístků ginkga, který se získává speciální technologií (obsahuje 24 % ginkgoflavonoglykosidů a 6 % terpenolaktonů). Tím je zaručeno vysoké množství nejdůležitějších účinných látek v každé tabletě. Obohaceno o hořčík pro normální psychickou a nervovou činnost. Navíc obsahuje vyvážené množství extraktů z hlohu obecného a gotu koly, které zachovávají sílu obou bylin v koncentrované podobě.

Výhody výrobku

  • Extrakt z mladých lístků ginkga získaný speciální technologií pro zaručení vysokého množství nejdůležitějších účinných látek v každé tabletě.
  • Navíc s hořčíkem pro podporu psychické a nervové činnosti a pro snížení únavy.
  • Obohaceno o gotu kolu pro podporu paměti a soustředění.
  • Hloh pro podporu prokrvení.

 

Proč užívat ginkgo

  • Podpora paměti
  • Podpora soustředění
  • Podpora prokrvení

Pro koho je vhodný

Pro všechny, kteří chtějí podpořit svou paměť a své soustředění, nebo mají často studené končetiny.

Popis složek

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba je jeden z vůbec nejstarších zachovaných stromů na světě (udává se více než 200 mil. let). Vyznačuje se mimořádnou schopností odolávat procesům vlastního biologického stárnutí a nepříznivým vnějším vlivům. Dnes se řadí mezi nejlépe prozkoumané a zdokumentované rostliny s širokým využitím. Mnoha klinickými studiemi bylo prokázáno, že ginkgo biloba podporuje paměť, soustředění, činnost kardiovaskulárního systému a prokrvení mozku i končetin.

 

Hořčík

Hořčík je jako součást enzymů důležitý pro energetický metabolismus těla. Je potřebný pro psychické funkce organismu a mentální výkonnost. Má blahodárný vliv na nervový a svalový systém, přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

 

Hloh obecný (Crataegus laevigata)

Hloh je trnitý, vytrvalý strom nebo statný keř, který dosahuje výšky až několik metrů. Roste v celé západní a střední Evropě, částečně je rozšířen i v severní Africe a v Asii. Pro své pozitivní účinky na zdraví je využíván i v tradičním bylinkářství, kde se využívají květy, listy i plody. Hloh obecný je vhodný zejména pro podporu prokrvení mozku i končetin.

 

Gotu kola (pupečník asijský)

Gotu kola patří mezi tradiční byliny po staletí využívané ve východní Asii. I účinky této byliny byly potvrzeny klinickými studiemi. Podporuje mozkovou činnost (paměť, soustředění atd.), prokrvení mozku i končetin a mentální zdraví.

 

Kdy užívat

  • Pro podporu krátkodobé i dlouhodobé paměti.
  • Pro podporu soustředění.
  • Při pocitech studených rukou a nohou.
  • Pro podporu duševní i psychické výkonnosti.

Parametry

SUKL název

GS Ginkgo 60mg s hořčíkem tbl.60

Značka

GS

EAN

8595693300701

PDK

4918521

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]