Úvod
Doplňky stravy
Spánek, stres
Green idea Sleepgreen tbl.90

Green idea Sleepgreen tbl.90

Green idea Sleepgreen tbl.90

Spánek, stres

Kvalitní spánek je jedna ze základních podmínek pro kvalitní a plnohodnotný život. Dnešní doba nás vystavuje zvýšenému účinku stresu. Chronický stres se velmi často podepisuje na schopnosti usnout a na kvalitě spánku. Projevuje se častým buzením nebo úplnou nespavostí. Bylinný přípravek Sleepgreen tlumí projevy stresu, pomáhá plnohodnotné relaxaci, odstraňuje potíže s usínáním, potlačuje poruchy spánku (hypericin). Přípravek při pravidelném užívání podporuje koncentraci, vitalitu a fyzickou výkonnost. Přípravek přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

359 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Podpora kvalitního spánku

Ukolébejte se do hlubokého spánku pomocí bylinek

Jedinečná bylinná kompozice Sleepgreen® byla vyvinuta speciálně pro ty, které trápí potíže se spánkem. Těmi trpí až 50 % světové populace. Nespavost může mít za následek nejen únavu, ale také snížení výkonu v práci či sportu nebo zhoršenou náladu. Pro všechny, kterým nedostatečný spánek nepříznivě ovlivňuje kvalitu života, jsme vytvořili doplněk stravy Sleepgreen®. Výsledky spotřebitelské studie ukázaly, že 85 % uživatelů zaznamenalo hlubší spánek a ráno se cítili více odpočatí a vitální. Přípravek Sleepgreen® v sobě spojuje sílu 10 pečlivě vybraných bylin, L-tryptofan, hořčík a B-komplex pro dokonalý noční odpočinek.

Doporučené dávkování: 2–3 tobolky 30 minut před očekávaným nástupem účinku. Přípravek Sleepgreen® není návykový. Je možné jej užívat pravidelně a dlouhodobě, stejně jako nárazově.

Co o Sleepgreenu® říkají uživatelé?

„Ráno jsem se cítila více odpočatá a měla dobrou náladu.“

„Méně jsem se budila během noci.“

„U mě fungují i na rychlé usnutí!“

„Večer mě příjemně ukolébají a uklidní tělo i mysl.“

„Už druhý večer jsem lépe usínal!“

Bylinky a další aktivní látky použité v přípravku Sleepgreen®:

Meduňka lékařská květ – se používá k podpoře kognitivního a duševního zdraví. Meduňka relaxuje, podporuje spánek, přináší pozitivní náladu.
Kozlík lékařský kořen – tato tradiční léčivka podporuje duševní zdraví. Bylina přináší relaxaci, tlumí stres, podporuje spánek, usínání a klid.
Šišák bajkalský kořen – je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Tato bylinka je vysoce účinná při zvýšené stresové zátěži.
Mučenka pletní květ – podporuje relaxaci a spánek.
Chmel šištice – bylina s uklidňujícím a relaxačním účinkem. Tradičně používaná k podpoře kvalitního, dobrého spánku.
Třezalka tečkovaná nať – k podpoře duševního zdraví, navození emoční rovnováhy a relaxace. Užívání přináší pozitivní náladu. Obsahuje hypericin, který se používá k potlačení poruch spánku.
Heřmánek pravý květ – podporuje kognitivní a duševní zdraví, podporuje relaxaci a pozitivní náladu. Tradičně používaný k podpoře spánku.
Ashwagandha – podporuje duševní a kognitivní činnost. Zvyšuje koncentraci. Snižuje únavu. Podporuje relaxaci a spánek při stresu.
Žen-šen kořen – podporuje snížení míry únavy a vyčerpání. Přispívá k normální psychické činnosti, podporuje koncentraci a výkon. Pozitivně ovlivňuje duševní aktivitu ve stresu, vitalitu a fyzickou výkonnost.
Levandule lékařská květ – k podpoře spánku, relaxaci a duševní pohodě.
Hořčík – při dnešním hektickém způsobu života jsme vystaveni chronickému nedostatku hořčíku. Hořčík přispívá k normální psychické činnosti.
Tryptofan – tato esenciální aminokyselina se užívá při úzkosti a poruchách usínání. Vhodné užívat, pokud jsme vystaveni účinkům častého stresu.
B-komplex – vitamíny skupiny B pomáhají normální činnosti nervového systému, psychické činnosti a přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.

​100 % vegan

Doplněk stravy

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.

Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud vám přípravek vyvolal psychický diskomfort. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku.

Země původu: Česká republika

Výrobce: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Česká republika

Aktivní látky:

 

1 tobolka

Denní dávka
2-3 tobolky

% RHP
Referenční hodnota příjmu

L-Tryptophan

91 mg

182–273 mg

Není stanoveno
Kozlík kořen stand. extrakt

64 mg

128-192 mg

Není stanoveno
Šišák kořen stand. extrakt45 mg90-135 mg

Není stanoveno

Meduňka květ stand. extrakt32 mg64-96 mgNení stanoveno
Mučenka květ stand. extrakt32 mg64-96 mgNení stanoveno
Chmel šištice stand. extrakt32 mg64-96 mgNení stanoveno
Třezalka nať stand. extrakt32 mg64-96 mgNení stanoveno
Aquamin Hořčík
z toho hořčík

27 mg
9,5 mg

54-81 mg
19-28,5 mg

5–7,6 % RHP
Heřmánek květ stand. extrakt18 mg36-54 mgNení stanoveno
Ashwagandha kořen stand. extrakt14 mg28-42 mgNení stanoveno
B-komplex11 mg22–33 mg63-94 % RHP
Ženšen kořen stand. extrakt5 mg10-15 mgNení stanoveno
Levandule květ stand. extrakt5 mg10-15 mgNení stanoveno
eshop_3206 eshop_3235

Parametry

SUKL název

Green idea Sleepgreen tbl.90

EAN

8595643609960

PDK

4758356

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]