Úvod
Kosmetika a péče
Dentální hygiena
Gelclair orální gel 21x15ml sáčky

Gelclair orální gel 21x15ml sáčky

Gelclair orální gel 21x15ml sáčky

Dentální hygiena

Gel pro léčbu bolestivých příznaků mukozitidy v dutině ústní způsobené chemoterapií a radioterapií
Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 035 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

GELCLAIR© – pomáhá při léčbě bolestivých příznaků mukozitidy v dutině ústní, které jsou způsobeny chemoterapií a radioterapií.
Gelclair® je viskózní, koncentrovaný, perorální gel určený k léčbě bolestivých příznaků mukozidity v dutině ústní

Základní informace: Gelclair je speciálně vytvořen, aby pomáhal od bolestivých symptomů mukozitidy. Má formu koncentrovaného gelu v sáčcích, který se rozpouští ve vodě.

Dávkování: Gelclair® by se měl používat 3krát denně nebo podle potřeby. Po použití nejméně 30 – 60 minut nejezte a nepijte.
Do sklenice nalijte obsah sáčku s jednou dávkou Gelclair® a přidejte přibližně 40 ml vody (3 polévkové lžíce). Směs dobře promíchejte a ihned použijte. Vyplachujte ústa, jak je to nejdéle možné, nejméně jednu minutu, aby byly důkladně pokryty jazyk, patro, hrdlo, vnitřní strana tváří a všechny tkáně v ústní dutině. Vykloktejte a vyplivněte.
Zlikvidujte veškerou nepoužitou ústní vodu. Nepolykejte. U pacientů, kteří nejsou schopni vyplachovat a kloktat (např. malé děti), se doporučuje použít přípravek přímo do úst použitím houbičky nebo tampónu. 

KI: Použití přípravku Gelclair® je kontraindikováno u každého pacienta se známou přecitlivělostí na jakoukoli složku přípravku. 

Upozornění: Pokud po 7 dnech léčby nedojde k žádnému zlepšení, poraďte se se svým lékařem. Léčba by měla být přerušena po 4 týdnech. 

Parametry

SUKL název

Gelclair orální gel 21x15ml sáčky

EAN

7640170233209

PDK

3618916

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]