Úvod
Volně prodejné léky
Trávení a zažívání
Zažívání a nadýmání
GastroMed 20+10 ml

GastroMed 20+10 ml

GastroMed 20+10 ml

Zažívání a nadýmání

Pro rychlou úlevu při zažívacích potížích3
Podporuje trávení a reguluje střevní plyny 1,3
Zklidňuje pohyby střev 2
Celý popis

Dostupný
Lékarny

163 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

RYCHLÁ ÚLEVA PŘI ZAŽÍVACÍCH POTÍŽÍCH!        

• Pomáhá zlepšovat trávení1,3  
• Vhodné pro těhotné a kojící ženy**
• Vhodné pro diabetiky
• Bez alkoholu

GastroMed® obsahuje unikátní GastroActive komplex – kombinaci 8 tradičních bylin, které příznivě působí na zažívací trakt, zklidňují a podporují jeho správnou činnost a funkce.
Jaké jsou přednosti doplňku stravy GastroMed®? 
• Podporuje trávení a reguluje střevní plyny 1,3
• Zklidňuje pohyby střev 2
• Zklidňuje zažívání bez těžkého žaludku 1,3,4,5

Doporučené dávkování: Při akutních obtížích se dospělým a dětem od 12 let doporučuje užívat 2 ml 3krát denně. Při potížích s regulací střevních plynů a pocitem těžkého žaludku se dospělým a dětem od 12 let doporučuje užívat 1 ml 3krát denně. Délka užívání je závislá na závažnosti zažívacích potíží. Po 4 týdnech užívání se doporučuje minimálně týdenní pauza. 
Před použitím lahvičku protřepejte!
 

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování a denní dávku 800 mg EGCG. Případný sediment je způsoben vysokým obsahem přírodních látek. **V doporučeném dávkování vhodné pro těhotné a kojící ženy, vhodné pro diabetiky. Neobsahuje alkohol. Je bezpečný pro lidi se zvýšeným rizikem žaludečních vředů a s onemocněním jater. Neužívejte nalačno a při přecitlivělosti na některou obsaženou složku.
 

Složení: sladidlo: sorbitol; rozpouštědlo: čištěná voda;  4extrakt boswellie (Boswellia serata, s obsahem beta-boswellových kyselin), extrakt silymarinu (Silybum marianum, s obsahem silymarinových flavonolignanů),  5extrakt zeleného čaje (Camellia sinensis, s obsahem čajových polyfenolů EGCG 72 mg***), extrakt meduňky lékařské (Melissa offi cinalis), regulátory kyselosti: citronan trisodný dihydrát, kyselina citronová; rozpouštědlo: polysorbát; extrakt kurkumy (Curcuma longa, s obsahem kurkuminu), konzervační látky: sorban draselný, benzoan sodný; stabilizátor: xanthanová guma;  1éterické oleje máty (Mentha piperita),  2anýzu (Pimpinella anisum),  3kmínu (Carum carvi).  ***v denní doporučené dávce 3krát 2 ml

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR.
 

Parametry

SUKL název

GastroMed 20+10 ml

EAN

8594027710384

PDK

5055471

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]