Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
Fytofontana Stem Cells Pigment Serum 30ml

Fytofontana Stem Cells Pigment Serum 30ml

Fytofontana Stem Cells Pigment Serum 30ml

Pleťová séra

Fytofontana Stem Cells Pigment Serum je sérum s kmenovými buňkami na zesvětlení pigmentace. Přípravek cíleně a velmi šetrně působí na poruchy pigmentace a na celkovou obnovu pokožky. Účinně zesvětluje silně pigmentovanou pokožku tváře, vyrovnává tón pleti a podporuje zmírnění vrásek Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 003 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Pro zesvětlení pokožky se doporučuje aplikovat na celou tvář a krk. Pro řešení lokálních pigmentových skvrn, se aplikuje pouze lokálně. Přidaná kombinace výtažku rostliny Punarnava (Boerhavia diffusa) a biotechnologického oligopeptidu-34 má několikanásobný synergický bělící účinek díky několika biochemickým procesům.

Ke zmírnění mimických vrásek jsou v přípravku zkombinovány účinné látky z kmenových buněk a peptidy s intenzivním účinkem proti vráskám. Peptidy mají obdobný účinek jako botulotoxinové injekce, zmírňují stahování svalů a tím snižují výskyt mimických vrásek.

Dávkování 
Pro dosažení viditelných výsledků používejte po dobu alespoň 60 dní následující kombinaci přípravků: na čištění pokožky používejte Fytofontana Stem Cells Pigment, dvoufázový roztok s kmenovými buňkami ráno a večer, následně naneste ráno emulzi s ochranným faktorem Fytofontana Stem Cells Pigment na ochranu pleti před škodlivými vlivy slunečního záření. Pro dosažení intenzivnějšího účinku kombinujte s přípravkem Fytofontana Stem Cells Pigment sérum s kmenovými buňkami po večerní hygieně.

Složení
Účinné látky jsou TrioStem3 Complex, Oligopeptid-34, výtažek Boerhavia diffusa (Punarnava), Peptidy (Acetyl-hexapeptid a heptapeptid, Pentapeptid). Mezi další účinné látky patří Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt, kyselina hyaluronová v lipozomové formě, DMAE.

Parametry

SUKL název

Fytofontana Stem Cells Pigment Serum 30ml

Značka

EAN

7640119233062

PDK

2995406

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]