Úvod
Domácnost
Mycí prostředky
FeelEco Na nádobí okurka 1l

FeelEco Na nádobí okurka 1l

FeelEco Na nádobí okurka 1l

Mycí prostředky

Skvělá účinnost, která není na úkor vašeho zdraví ani životního prostředí. Inspirován kosmetikou je šetrný k pokožce, ale nemilosrdný ke špíně. Prostředek na nádobí FeelEco použijte bez obav i na mytí ovoce a zeleniny. Jemná vůně malin vám připomene pozdní léto v přírodě. Vítěz dTestu 2018. Celý popis

Dostupný
Lékarny

114 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

•   Díky pH 5,5 nedráždí a nevysušuje pokožku

•  Účinný při odstraňování vosku, špíny, prachu, postřiků a konzervantů z ovoce a zeleniny

•  Skvělé výsledky v „talířových“ mycích testech

•  Vyvážené složení s glycerinem pomáhá péči o kůži

• Vhodný i na mytí ovoce a zeleniny

• Dermatologicky testováno

• 98% podíl přírodního původu

• Certifikace Ecolabel a Vegan

FE17

FE1

FE 23

PP98

 

Jak používat

Nemyjte nádobí pod tekoucí vodou, ale napusťte ji do dřezu a přidejte doporučenou dávku výrobku.

nadobi 1

 

Ovoce umyté přípravkem Feel Eco opláchněte v čísté vodě. Díky snadné oplachovatelnosti neulpí na povrchu a je spláchnut spolu s nečistotami.

POPIS BANNERU

 

Jak mýt ovoce a zeleninu?

VĚTŠÍ OVOCE A ZELENINA

Na větší ovoce, např. jablko nebo hruška naneste jednu až dvě kapky Feel Eco na nádobí, napěňte a důkladně opláchněte.

DROBNĚJŠÍ OVOCE A ZELENINA

Pokud jde o mytí drobného ovoce, jako např. hroznové víno, můžete dát malou kapku prostředku do menší, např. 500ml láhve s rozprašovačem anebo udělat lázeň, při jejíž přípravě použijete dávkování, které je uvedeno na obalu Feel Eco na nádobí – 4ml prostředku do 5l vody – poté ovoce opláchněte.

Ovoce pak budete jíst vždy maximálně čisté, bez škodlivých povrchových látek a za to zdraví našich blízkých určitě stojí.

Složení

Základem jsou aktivní látky z přírodních olejů a cukrů, doplněné zjemňujícími látkami a také panthenolem. Účinný prostředek nejen na mytí nádobí, ale i ovoce, se svěží vůní okurky. Snadno se oplachuje a nezatěžuje pokožku rukou.

  • 5% nebo více, avšak méně než 15%:

Aniontové povrchově aktivní látky

Aktivní látky na bázi rostlinných olejů (zejména řepkový, kokosový a palmový), které dodávají výrobku pěnivost a účinnost.

  • méně než 5 %:

Amfoterní povrchově aktivní látky

Látky na bázi rostlinných olejů (řepkový, kokosový a částečně palmový), které u přípravku zajišťují jemnost k naší pokožce.

Neiontové povrchově aktivní látky

Látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny.

Parfémy

Směs esenciálních olejů, extraktů a nvzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují.

PHENOXYETHANOL

 

Varování

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P280 Používejte ochranné brýle/ obličejový štít. P305+P251+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337 + P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření. Skladujte v suchu a temnu při teplotách od 5 do 25°C. Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu.

vykricnik

 

Parametry

SUKL název

FeelEco Na nádobí okurka 1l

Značka

Výrobce

EAN

8594005476561

PDK

3547487

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]