Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
EUCERIN HYALURON FILLER Zjemňující pleť. sérum30ml

EUCERIN HYALURON FILLER Zjemňující pleť. sérum30ml

EUCERIN HYALURON FILLER Zjemňující pleť. sérum30ml

Pleťová séra

Test Celý popis

Dostupný
Lékarny

809 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Popis

Eucerin Hyaluron-Filler Zjemňující pleťové sérum působí proti prvním známkám stárnutí, které zjemňuje póry. Toto ultra lehké sérum obsahuje tři klíčové účinné látky - kyselinu hyaluronovou, kyselinu glykolovou a kyselinu mléčnou, které zanechávají pleť hedvábně jemnou. Složení s antioxidanty pleť zároveň chrání před volnými radikály a poškozením agresivními faktory vnějšího prostředí.

97 % účastnic studie potvrzuje, že výrobek zanechává pleť hladkou, 88 % souhlasí, že zjemňuje vzhled jemných prvních vrásek a 91 % uvádí, že po použití Eucerin Hyaluron-Filler Zjemňujícího pleťového séra nezůstává pleť mastná.

Zjemňující pleťové sérum je vhodné pro pleť s viditelnými prvními známkami stárnutí, jako jsou jemné linky, rozšířené póry a hrubá či unavená pleť. Ultra lehká a nemastná konzistence tohoto séra je ideální i pro mastnou pleť nebo jako podkladová báze pod make-up. Klinické a dermatologické studie prokázaly kožní snášenlivost a velmi dobrou účinnost.

Vlastnosti:

  • Vhodné pro všechny typy pleti, včetně aknózní pleti
  • Nemastná konzistence, rychle se vstřebává
  • Vynikající základ pod make-up

Použití:

  • Naneste ráno nebo večer na vyčištěnou a tonizovanou pleť.
  • Výrobek může zvýšit citlivost pleti na slunce, proto nezapomeňte nanášet také hydratační denní krém s SPF při používání séra a týden po ukončení používání.
  • Večer na sérum naneste hydratační noční krém.

Parametry

SUKL název

Eucerin HYALURON-FILLER zjemňující sérum 30ml

Značka

EAN

4005800276736

PDK

4529591

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]