Úvod
Kosmetika a péče
Dentální hygiena
Zubní pasty
Enzymel Parodont zubní pasta enzymová 75ml

Enzymel Parodont zubní pasta enzymová 75ml

Enzymel Parodont zubní pasta enzymová 75ml

Zubní pasty

Pečujte o své ústa chytře. Proteolytické enzymy v zubní pastě ENZYMEL Parodont podporují přirozené hojení dásní, jazyka a sliznic. Šetrně pečují o zuby, dásně, jazyk nebo implantáty. Usnadní regeneraci při zánětech, po výkonech, dentální hygieně, aftech a dalších stavech.

Řada přípravků ENZYMEL Parodont obsahuje zubní pastu, ústní gel na dásně a sliznice a pastilky suchého gelu.

·        Podporuje imunitu dásní a sliznic

·        Pomáhá cíleně regenerovat při zánětech

·        Umožňuje dlouhodobé použití

Celý popis

Dostupný
Lékarny

236 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Zlepšete svou každodenní hygienu použitím enzymové zubní pasty ENZYMEL Parodont s účinnými proteolytickými enzymy. Snižují otok a účinně omezují přilnavost a množení bakterií. Při dlouhodobém použití také efektivně posilují slizniční imunitu. Zubní pasta je šetrná k citlivým dásním – neobsahuje SLS, titanovou bělobu, barviva, alkohol ani adstringentní látky. Obsahuje fluorid, má nízkou abrazivitu a jemnou mátovou příchuť.

Kdy sáhnout po zubní pastě ENZYMEL Parodont:

·        Při začínajících nebo akutních zánětech

·        Po dentální hygieně

·        U pooperačních a poúrazových stavů

·        U diabetiků a při protinádorové terapii

·        Při používání rovnátek

Jak zubní pastu používat?

Enzymovou zubní pastu ENZYMEL Parodont používejte minimálně 2x denně, nejlépe po každém jídle nebo pití sladkého nápoje, kávy i čaje. Ústa před čištěním důkladně vypláchněte vodou. Na navlhčený kartáček vytlačte 15–20 mm zubní pasty a čistěte nejméně 3 minuty. Pro optimální stav dásní a sliznic používejte zubní pastu i po odeznění obtíží. Správnou techniku čištění zubů konzultujte se svou zubní hygienistkou či zubním lékařem.

Co pro sebe můžete udělat víc?

Pro prodloužení účinku stačí zubní pastu doplnit enzymovým mukoadhezivním gelem nebo pastilkami suchého gelu ENZYMEL Parodont. Pokud čelíte bakteriální infekci, doporučujeme nejprve po dobu 8 týdnů používat přípravky ENZYMEL Intensive 35 se směsí enzymů a antiseptika chlorhexidinu. Pak můžete opět přejít na řadu ENZYMEL Parodont.

Obsah balení: 75 ml

Složení: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Trypsin, Chymotrypsin, Bromelain, Gellan Gum, Sodium Benzoate, Sodium Saccharinate, Sodium Monofluorophosphate, Menthol, Mentha Piperita, Mentha Spicata, Anethole.

Parametry

SUKL název

ENZYMEL Parodont enzymová zubní pasta 75ml

EAN

8594170560119

PDK

3122539

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]