Úvod
Kosmetika a péče
Erotika
DUREX Naturals Pure intimní gel 100ml

DUREX Naturals Pure intimní gel 100ml

DUREX Naturals Pure intimní gel 100ml

Erotika

Durex Naturals Pure intimní gel je vhodný na tělesnou masáž i na intimní partie. Může ulevit od pocitů vaginální suchosti. Celý popis

Dostupný
Lékarny

268 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

DUREX NATURALS PURE INTIMNÍ GEL
PROČ SI HO ZAMILUJETE

• 100% přírodní hydratační složení
• šetrný k pH pokožky, pomáhá udržet rovnováhu
• zvyšuje pohodlí a pocit hladkosti

Mnoho žen zjistilo, že použitím lubrikantu se zvyšuje jejich sexuální zážitek. Navíc v různých fázích menstruačního cyklu mnoho žen pociťuje trochu suchosti. Používání lubrikačních gelů je tedy zcela normální.

Intimní gel Durex Naturals Pure je vyroben ze 100 % z přírodních ingrediencí a je navržen pro ještě hladší pocit při sexu.

Jemné složení na bázi vody neobsahuje žádné přidané umělé vonné látky a barviva. Je šetrný k pH pokožky a jemně pomáhá vašemu tělu zvlhčit intimní partie pro pohodlí a naprosto přirozený pocit.

Toto složení je vhodné pro použití s latexovými kondomy a erotickými hračkami Durex.

Dávkování 
Dle potřeby


Složení
Durex Naturals Pure intimní gel 100 ml

Doplňující informace
Vždy si důkladně přečtěte návod k použití. Varování: Používejte pouze v souladu s uvedenými pokyny. Gel nemá antikoncepční účinky a neobsahuje spermicid. Gel může zpomalit spermie. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo podrážděnou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento intimní gel používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvá, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost nebo pokud jste vy nebo vaše partnerka těhotná, nebo zrovna kojíte. Uchovávejte mimo dosah dětí.

 
 

Parametry

SUKL název

DUREX Naturals Pure intimní gel 100ml

Značka

EAN

5900627069891

PDK

4519865

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]