Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Masti
Dr.Popov Řebříčková mast 50ml

Dr.Popov Řebříčková mast 50ml

Dr.Popov Řebříčková mast 50ml

Masti

Blahodárně působí na rozpraskané paty, ruce a při štípnutí hmyzem. Lze ji také s úspěchem zevně použít k péči o anální oblast a k ošetření vysušené pokožky celého těla. Výborně stahuje, čistí, regeneruje a změkčuje pokožku.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

105 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

V jakých případech Řebříčkovou mast Dr. Popova použít:

Řebříčková mast velmi dobře stahuje, čistí, regeneruje a změkčuje pokožku. Proto se mast skvěle hodí k péči o rozpraskanou kůži, např. při hluboce rozpraskaných patách nebo rukou. Díky účinným látkám řebříčku se hojně využívá masti při péči o různé nehojící se rány nebo při štípnutí hmyzem.
Řebříčková mast se výborně hodí k zevní péči o anální oblasti (např. při nekrvácejících či začínajících hemoroidech).
Kvalitu masti zaručuje vyvážené složení bylin.

Z čeho se Řebříčková mast Dr. Popova skládá:

Bylinným základem Řebříčkové masti je řebříček lékařský (Achillea millefolium). Latinský název rostliny je odvozen od bájného řeckého hrdiny Achillea, protože se tato bylina údajně užívala k hojení ran v době Trojských válek. Řebříček kvete od června do října, v bylinářství se využívá jeho květů, listů i nati.
K účinným látkám obsaženým v řebříčku lékařském patří silice, isovalerová kyselina, salicová kyselina, asparagin, steroly, flavonoidy, taniny, kumariny, hořčiny a třísloviny. Řebříček lékařský se vyznačuje protizánětlivými účinky a schopností podporovat hojení ran.
Masťový základ tvoří neškvařené čištěné vepřové sádlo, které se extrahuje horkou párou. Má výborné promašťující schopnosti, svým složením připomíná lidský tuk a zároveň představuje kvalitní nosič léčivých látek obsažených v bylinách. Pro tyto důvody je čištěné vepřové sádlo stále ideálním základem mastí, i když dnes některé firmy dávají přednost syntetickým základům.
Řebříčková mast je obohacena o pravý včelí vosk. Ten má totiž skvělé ochranné a hydratační schopnosti a zvyšuje celkovou kvalitu masti.

Proč obsahuje Řebříčková mast Dr. Popova i jiné byliny:

Účinek řebříčku lékařského je v masti podpořen dalšími bylinami: měsíčkem lékařským, tymiánem, olší, jerlínem a dubem. Tato kombinace je unikátní a dává vyniknout účinkům řebříčku.

Parametry

SUKL název

Dr.Popov Řebříčková mast 50ml

Výrobce

EAN

8595058900089

PDK

0743105

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]