Úvod
Doplňky stravy
Klouby, kosti, svaly
ColACTIN gold tob.90 medical Swiss

ColACTIN gold tob.90 medical Swiss

ColACTIN gold tob.90 medical Swiss

Klouby, kosti, svaly

Bolest kloubů je jedna z nejčastějších zdravotních komplikací, která se ozývá v každém ročním období. Látky jako glukosamin sulfát, hydrolyzovaný kolagen, chondroitin sulfát a MSM (methylsulfonylmethan) pomáhají udržovat kvalitu kloubní chrupavky, aby byla v co nejlepším stavu.

ColACTIN obsahuje fit kombinaci čtyř přírodních látek, které jsou tělu vlastní a jsou fyziologickou součástí mezibuněčné hmoty kloubní chrupavky. Jedná se o vysoce kvalitní přírodní produkt, který je obohacen vitamínem C, jenž přispívá ke správné tvorbě kolagenu v organismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání při zvýšené zátěži.

Hydrolyzovaný kolagen doplňuje důležité bílkoviny zodpovědné za pevnost a pružnost tkání v lidském těle (je jednou ze základních stavebních součástí kloubní chrupavky). MSN (methylsulfonylmethan) je zdrojem tvorby kolagenu a kreatinu. Extrakt plodů černého pepře přispívá k normálnímu trávení a podporuje účinnost ostatních látek.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

342 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Potravinový doplněk stravy ColACTIN obsahuje fit kombinaci čtyř přírodních látek, které jsou tělu vlastní a jsou fyziologickou součástí mezibuněčné hmoty kloubní chrupavky.

Je obohacen vitamínem C, který přispívá ke správné tvorbě kolagenu v organismu (pro normální funkci kloubních chrupavek) a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Hydrolyzovaný kolagen doplňuje důležité bílkoviny zodpovědné za pevnost a pružnost tkání v lidském těle (je jednou ze základních stavebních součástí kloubní chrupavky). MSN (methylsulfonylmethan) je zdrojem tvorby kolagenu a kreatinu. Extrakt plodů černého pepře přispívá k normálnímu trávení a podporuje účinnost ostatních látek.

ŠTĚPÁNKA HILGERTOVÁ - vodní slalomářka

„Aby mě sportovaní i v budoucnu těšilo a nebolelo, musím myslet na zdraví svých kloubů. Oblíbila jsem si ColACTIN pro jeho rychlou vstřebatelnost v organismu. Doplňuji tak svému tělu potřebný́ kolagen.“

  • Jednoduše se užívá
  • Snadno se vstřebává
  • Je vysoce účinný
  • Zlatá pro vaše klouby
KOLAGEN     
CHONDROITIN     
GLUKOSAMIN     
VITAMÍN C      
EXTRAKT PEPŘE      
POPIS:ColActin obsahuje fit kombinaci čtyř přírodních látek. Je obohacen vitamínem C, který přispívá ke správné tvorbě kolagenu v organismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání při zvýšené zátěži. Hydrolyzovaný kolagen doplňuje důležité bílkoviny zodpovědné za pevnost a pružnost tkání v lidském těle (je jednou ze základních stavebních součástí kloubní chrupavky. MSM je zdrojem tovrby kolagenu a kreatinu. Extrakt plodů pepře přispívá k normálnímu  trávení a podporuje účinnost ostatních látek. 
       
SLOŽENÍ:V jedné denní dávce obsahuje uvedené aktivní látky 3 tobolky obsahují% DRHP*   
 Glukosamin sulfát. 2 KCl 98 %: 852 mg (odpovídá čistému glukosamin sulfátu/zodpovedá čistému glokozamín sulfátu) 630 mg **    
 Kolagen vepřový enzymaticky hydrolyzovaný/Kolagén bravčový enzymaticky hydrolyzovaný (typ II) 360 mg **    
 Chondroitin/ Chondroitín sulfát sodný 90 %: 351 mg (odpovídá či- tému chondroitin sulfátu/ zodpovedá čistému chondroitín sulfátu) 300 mg **    
 MSM (metylsulfonylmethan/ metylsulfonylmethán) 270 mg **    
 Vitamín C (L-askorbát sodný) 120 mg 150   
 Plod pepřovníku černého/čierneho pepru (Piper nigrum, piperin 95%) 15 mg **    
       
 * DRHP = denní referenční hodnota příjmu     
 ** DRHP není stanovena     
DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ A UPOZORNĚNÍ PRO UŽÍVÁNÍ: 3 tobolky během dne, vždy během jídla. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Není určeno dětem do 12 let, těhotným a kojícím ženám.
SKLADOVÁNÍ:Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 30 °C, ukládejte mimo dosah dětí    
HMOTNOST OBSAHU: 72,3 g     
BALENÍ:90 tobolek     
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST DO KONCE:viz obal     
ŠARŽE Č.:viz obal     
VÝROBCE:ClineX a.s., Rybná 682/14, Staré Město, 110 00 Praha 1      
EAN:8594193040018     

Parametry

SUKL název

ColACTIN gold tob.90 medical Swiss

EAN

8594193040018

PDK

3716967

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]