Úvod
Články
BABÉ – ŠPANĚLSKÁ DERMOKOSMETIKA PRO UDRŽENÍ ZDRAVÉ POKOŽKY CELÉ RODINY

BABÉ – ŠPANĚLSKÁ DERMOKOSMETIKA PRO UDRŽENÍ ZDRAVÉ POKOŽKY CELÉ RODINY

BABÉ – ŠPANĚLSKÁ DERMOKOSMETIKA PRO UDRŽENÍ ZDRAVÉ POKOŽKY CELÉ RODINY

Na lékárenský trh přichází nová, vysoce kvalitní a profesionální španělská dermokosmetika Laboratorios BABÉ s farmaceutickými standardy. Značka BABÉ je dobře známá pro bezpečnost svých produktů, formulovaných podle maximálních farmaceutických standardů a dermatologických testů tak, aby respektovaly i tu nejcitlivější a nejjemnější pokožku miminek, dětí i dospělých.

Víte, proč nese značka jméno BABÉ?

Ve španělském jazyce foneticky vyslovujeme „va-bé“, což lze volně přeložit jako „to funguje“.

Španělé jsou známí svou silnou rodinnou orientací a láskou k dětem. Rodina je pro ně nejdůležitější hodnotou a zdrojem opory a radosti. Děti jsou pro Španěly středobodem jejich života. Záměrem španělského výrobce BABÉ je tedy poskytovat jednoduchá a účinná řešení pro každodenní rutinu a kožní problémy celé rodiny.

BABÉ na českém trhu zahrnuje portfolio pediatrické řady, péče o pleť, péče o tělo a produktů vysoké sluneční ochrany. Naším nejznámější produktem je šampon na dětskou mléčnou krustu BABÉ Pediatric Cradle Cap Shampoo, avšak naše produkty cílí také na suchou, citlivou a atopickou pokožku pro miminka, děti i dospělé. Zmínit můžeme BABÉ dětský atopický koupelový gel - BABÉ Pediatric Oil Soap v kombinaci s BABÉ  Zvláčňujícím krémem Kids – BABÉ Pediatric Emollient Cream nebo BABÉ Vyživující olejový balzám BABÉ Balm to Oil, který mění svoji texturu na olej.

Jaké jsou účinné látky v BABÉ?

Dětská produktová řada obsahuje pro hlubokou výživu pokožky avokádový olej, bambucké máslo, vitamin F, Skin Calm komplex (Aloe vera, heřmánek, Bisabol, Alantoin) pro zklidnění pokožky, Betain, Měsíček lékařský, Skvalen pro hydrataci pokožky, vitamin E, Skin Repair Komplex pro opravu kožní bariérové funkce, Baby-Care komplex (Mimóza, měsíček lékařský, Aloe vera), který chrání pokožku a udržuje její přirozenou vlhkost.

babe1

Oproti tomu např. dospělá řada péče o tělo obsahuje Inca Inchi olej chránící pokožku před dehydratací, zlepšuje její pružnost a hebkost, sójový olej ke zklidnění a výživě velmi suché a citlivé pokožky, Alantoin, Aloe vera, Jojobový olej k intenzivnímu zvláčnění pokožky a posílení kožní bariéry, Skvalen, Bambucké máslo, protizánětlivý Heřmánek.

babe2

Proč si vybrat produkty BABÉ?

  • poskytují okamžitý maximální komfort, mají vysokou kožní toleranci
  • podporují zdravý mikrobiom pokožky, SYNDET složení
  • zmírňují napjatost a svědění
  • vysoce vyživují
  • jsou zárukou kvality a důvěry. U každého produktu uvádíme jasný přínos, zobrazujeme pH na produktech  a % podíl aktivních látek  
  • synergické působení aktivních složek používáme v jejich nejúčinnější dávce
  • jejich používání vám dodá příjemný a smyslný uživatelský zážitek
  • určeny pro každodenní používání
  • dermatologicky, pediatricky, oftalmologicky testované

Věříme, že s produkty budete nadstandardně spokojeni a zahrnete je do svého každodenní péče o pokožku celé rodiny.

https://laboratoriosbabe.com/