Úvod
Doplňky stravy
Imunita
Cetebe ImunActiv Vit.C+zinek 20 cucacích pastilek

Cetebe ImunActiv Vit.C+zinek 20 cucacích pastilek

Cetebe ImunActiv Vit.C+zinek 20 cucacích pastilek

Imunita

Cetebe ImunActiv je doplněk stravy ve formátu svěžích malinových cucacích pastilek pro každodenní podporu obranyschopnosti organismu. Celý popis

Dostupný
Lékarny

72 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Doplněk stravy (zdravotní tvrzení viz dlouhý popis)

Určeno pro: Pro děti od 3 let, dospělé

Oblast léčby: imunita

Cetebe ImunActiv cucací pastilky
• svěží ovocná malinová příchuť
• kombinace esenciálního stopového prvku zinku a vitaminu C pro každodenní podporu obranyschopnosti organismu a to i v době fyzické zátěže**
• vitamin C a zinek přispívají k normální funkci imunitního systému a navzájem se doplňují
• vhodné na cesty (bez nutnosti zapíjení)

**Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Tohoto příznivého účinku se dosáhne při příjmu 200 mg denně navíc k doporučenému dennímu příjmu vitaminu C.

Složení: cukr, vitamin C, maltodextrin, protispékavá látka oxid křemičitý, citrát zinečnatý, protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin, extrakt z aceroly, extrakt ze šípků, malinová příchuť, prášek z rybízové šťávy. 

Dávkování: Doporučená denní dávka je jedna cucací pastilka. Pastilku nechte zvolna rozpustit na jazyku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.  

Upozornění: Doplňky stravy nejsou náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Uchovávejte blistry v krabičce, aby byly chráněny před světlem. Uchovávejte při teplotě do 25 °C.  

Parametry

SUKL název

Cetebe ImunActiv Vit.C+zinek 20 cucacích pastilek

Výrobce

EAN

4011548035306

PDK

4635042

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]