Úvod
Péče o matku a dítě
Pleny, kosmetika, hygiena
Krémy, mléka, oleje a masti
Pro děti
Cannaderm Robátko ochranný krém 50g

Cannaderm Robátko ochranný krém 50g

Cannaderm Robátko ochranný krém 50g

Pro děti

Pro celodenní péči o pokožku dětí a dospělých s velmi citlivou pokožkou v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Bez obsahu vody. Celý popis

Dostupný
Lékarny

194 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Robátko ochranný krém pro celodenní péči o pokožku dětí a dospělých s velmi citlivou pokožkou v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Přírodní receptura krému bez obsahu vody, s vysokým podílem máslovníku a bio konopného oleje vyhovuje i pro nejmenší děti. Pokožka je ihned po aplikaci krému vláčnější, jemnější a vytvořený lipidový film ji perfektně chrání před nepřízní počasí, chladem, větrem a působením vlhkosti. Krém je ideální také pro ošetřování okolí úst, které chrání před působením slin a vznikem lišejů (při cucání dudlíku, lahviček, hraček apod.). Krém není určen jako přípravek na opalování!

Certifikáty: CPK bio - CERTIFIKOVANÁ BIO PŘÍRODNÍ KOSMETIKA.

Složení: Butyrospermum Parkii Butter, Cannabis Sativa Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lavandula Angustifolia Oil, Cymbopogon Schoennanthus Oil, Citral, Geraniol, Linalool, D-Limonene.

Parametry

SUKL název

Cannaderm Robátko ochranný krém 50g

Značka

EAN

8594059734044

PDK

2483361

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]