Úvod
Zdravotnické prostředky
Kůže, bradavice, kuří oka
Cannaderm Mycosin krém proti plísním 30g

Cannaderm Mycosin krém proti plísním 30g

Cenový hit
Cannaderm Mycosin krém proti plísním_ZP_RGB_PDK 4623337.JPG

Cannaderm Mycosin krém proti plísním 30g

Kůže, bradavice, kuří oka

Zdravotnický prostředek ve formě emulzního krému, který na povrchu kůže zastavuje růst a množení 99,9 % kožních plísní a baktérií. Celý popis

Dostupný
Lékarny

156 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Cannaderm Mycosin krém proti plísním je zdravotnický prostředek ve formě emulzního krému, který v místě aplikace na povrchu kůže vytváří nepříznivé prostředí pro růst a množení kožních plísní a baktérií. Bylinné extrakty pomáhají zmírnit příznaky jako pálení, svědění, štípání, nepříjemný zápach a zarudnutí kůže v místě postižení. Konopný olej a intenzivní hydratace pomáhají obnovit přirozenou kožní bariéru a posilují přirozenou odolnost kůže.

Aktivní látky: konopný olej, glycerin, ethanol, rozmarýn, boswellie, rakytník, hřebíček, řebříček, tea tree a mentol.

Složení: Aqua purificata, Glycerin, Ethanol, Polyacrylate-13/Polyisobutene/Polysorbate 20, Isopropyl Myristate, Glyceryl Caprylate/Glyceryl Undecylenate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate/Triethyl Citrate, Boswellia Serrata Extract, Cetyl Alcohol, Menthol, Hippophae Rhamnoides fruit Extract/Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Eugenia Caryophyllata Oil, Achillae Millefolium Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil.

Parametry

SUKL název

Cannaderm Mycosin krém proti plísním 30g

Značka

EAN

8594059739254

PDK

4623337

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]