Úvod
Doplňky stravy
Močové cesty
Blokurima Uroherbal Rapid 2g D-manózy sáčků 10x2.3g

Blokurima Uroherbal Rapid 2g D-manózy sáčků 10x2.3g

Blokurima Uroherbal Rapid 2g D-manózy sáčků 10x2.3g

Močové cesty

BLOKURIMA UROHERBAL RAPID je produkt pro dny, kdy se cítíte oslabeněa ohroženě a kdy hledáte pomoc přírodní, léty prověřenou cestou. Kromě nenahraditelné D-manózy ve správné dávce 2 gramy (základní součást všech produktů pod značkou Blokurima) zde najdete pouze osvědčené bylinkyve formě kvalitních extraktů a navíc moderní citrát hořečnatý.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

270 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

MEDVĚDICE

Jedna ze základních složek každého urologického čaje. Její hlavní účinnou látkou je arbutin (ß-D-glukohydrochinon), který má v zásaditém (pH+) prostředí antibakteriální účinky.

  • normální činnost močového měchýře a ledvin

LICHOŘEŘIŠNICE

Pochází z Jižní Ameriky a pro její výjimečné vlastnosti si jí vážili již staří Inkové. Její nejzajímavější složkou je nepochybně benzyl isothiocyanate (BITC), který zpomaluje růst bakterií, které mohou způsobit močovou

ZEMĚŽLUČ

Hořcovitá bylina. Její extrakt podobně jako extrakt z lichořeřišnice působí antibakteriál

ROZMARÝN

Další pravidelná složka urologických čajů. Obsahuje velké množství silic (cineol a mnoho dalších) a fytoncidy, které působí antibakteriálně.

  • přirozená obranyschopnost/imunitní systém
  • vylučování/ ledviny/močové cesty

CITRÁT HOŘEČNATÝ

Citrát hořečnatý je kvalitní zdroj hořčíku s dobrým vstřebáváním. Hořčík má mnoho pozitivních účinků na náš organismus (přispívá ke správné funkci svalů, činnosti nervové soustavy, snížení křečí, míry únavy a vyčerpání a další). Citrát hořečnatý navíc alkalizuje moč (pH+). Alkalické prostředí moči zpomaluje množení a růst nežádoucích bakterií.

  • alkalizátor moči

D-MANÓZA

Manóza je cukerný monomer (aldohexóza) a C-2 epimer glukózy. Je důležitou složkou glykosylace některých bílkovin (např. tzv. uroplakinu – tedy ochranné vrstvy povrchu lidského močového měchýře). Manózu si naše tělo k těmto účelům umí syntetizovat (je to tedy látka endogenní – „tělu vlastní“). Po vypití se manóza ochotně vstřebá do krevního oběhu a následně se asi 99 % požitého množství vyloučí během 1-2 hodin ledvinami do moči.

Dávkování:

  1. den – 4 sáčky
  2. den – 3 sáčky
  3. – 5. den – 1 sáček před spaním

Složení:

Složení 1 sáčku: D-MANÓZA 2 g, hořčík 56 mg (15% RHP*), extrakt z: zeměžluč okolíkatá 9 mg, medvědice lékařská 7 mg, lichořeřišnice větší 3,6 mg, rozmarýn lékařský 3, 6mg

*RHP – referenční hodnota příjmu


 

Parametry

SUKL název

Blokurima Uroherbal Rapid 2g D-manózy sáč. 10x2.3g

Výrobce

EAN

8594169226064

PDK

5056628

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]