Úvod
Akce a slevy
Bioderma Photoderm 1+1
BIODERMA Photoderm MINERAL Fluide SPF50+ 75g

BIODERMA Photoderm MINERAL Fluide SPF50+ 75g

1+1
Photoderm MINERAL Fluid SPF 50+ 75 g.png

BIODERMA Photoderm MINERAL Fluide SPF50+ 75g

Bioderma Photoderm 1+1

Celý popis

Dostupný
Lékarny

583 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

BENEFITY:

Zaručuje velmi vysokou UVA/UVB ochranu díky 100% minerálním filtrům
BUNĚČNÁ OCHRANA: chrání buňky před oxidačním stresem díky antioxidantu vitaminu E
Ultra lehká a tekutá textura, při aplikaci bezbarvá
Zaručuje optimální snášenlivost pro intolerantní pokožku tváří v tvář slunci, alergickou na chemické filtry nebo parfémy. Vhodné pro děti (+6 měsíců)
Neparfemovaný - Velmi dobrá kožní a oční snášenlivost - Nekomedogenní - Velmi odolný vůči vodě a potu

Závazek k respektování vodních ekosystémů

Složení našich opalovacích produktů je bezpečné pro vodní ekosystémy včetně korálů.*

CO SE DĚJE VE VAŠÍ POKOŽCE?

Všechny typy pleti nemají stejnou toleranci vůči UV filtrům, a i proto u některých lidí vznikají na chemické filtry alergie. Ta se může projevit například v podobě červených skvrn. Opalovací krémy obsahující pouze minerální filtry jsou naopak známé tím, že jsou nejlépe snášeny, a to i u lidí s obzvláště citlivou nebo alergickou pokožkou. Photoderm MINERAL Fluid SPF 50+ je opalovací krém vhodný pro pleť, která nesnese nebo je alergická na parfémy nebo chemické filtry, a také pro dětskou pokožku (od 6 měsíců věku): - Jeho složení se 100 % minerálních filtrů nabízí optimální ochranu proti UVA a UVB záření a zajišťuje vynikající snášenlivost pro citlivou i alergickou pokožku. - BUNĚČNÁ OCHRANA doplňuje působení UVA/UVB filtrů a díky vitamínu E, který je silným antioxidantem, chrání buňky před oxidačním stresem. Má ultra tekutou a lehkou texturu se snadným roztíráním, pro rovnoměrnou a optimální ochranu, a proto je pravým dermatologickým přípravkem v péči o pokožku, která je vystavena slunci.

PATENTY A AKTIVNÍ LÁTKY:
Buněčná ochrana

Aby se pokožka chránila před poškozením buněk souvisejícím se sluněním, spoléhá se na přirozené ochranné mechanismy, které se někdy mohou ukázat jako nedostatečné. Buněčná ochrana blokuje reakce volných radikálů, což vede k ochraně buněčných membrán. Pomáhá omezovat efekt foto-stárnutí pokožky a zlepšuje funkci kožní bariéry.

NÁVOD NA POUŽITÍ:

Nanášejte několikrát denně.

KROK 1 Důkladně protřepejte, dokud neuslyšíte chrastivý zvuk, který aktivuje obsah.
KROK 2 Aplikujte rovnoměrně a velkoryse
denně na obličej a krk před pobytem na slunci (malé množství produktu snižuje úroveň ochrany před sluncem).
KROK 3 Po pocení, plavání nebo osušení ručníkem aplikujte produkt znovu, abyste zachovali ochranu.
 
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Aplikujte na zdravou pokožku. Kojence a malé děti chraňte před sluncem. Povzbuzujte děti, aby na slunci nosily ochranný oděv a používaly produkt na nekrytá místa. Nadměrné vystavení slunci může poškodit zdraví i při použití ochrany proti slunci. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho.

Typ pokožky: CITLIVÁ AŽ INTOLERANTNÍ POKOŽKA

Složení: ZINC OXIDE [NANO], CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL, DICAPRYLYL ETHER, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, TITANIUM DIOXIDE [NANO], DICAPRYLYL CARBONATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SILICA, GLYCERYL ISOSTEARATE, TOCOPHEROL, STEARALKONIUM, HECTORITE, AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE CARBONATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL.

Parametry

SUKL název

BIODERMA Photoderm MINERAL Fluide SPF50+ 75g

Značka

Výrobce

EAN

3701129803721

PDK

4742756

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]