Úvod
Doplňky stravy
Probiotika
BAC-ENTOS orální probiotikum tbl.10

BAC-ENTOS orální probiotikum tbl.10

BAC-ENTOS orální probiotikum tbl.10

Probiotika

BAC-ENTOS orální probiotikum je doplněk stravy v tabletách, orální probiotikum, vhodné pro doplnění prospěšné mikrobioty ústní dutiny, krku a středouší. Celý popis

Dostupný
Lékarny

192 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

BAC- ENTOS orální probiotikum je též vhodné pro obnovení zdravé ústní mikrobioty při a po užívání antibiotik, zajišťuje hygienu ústní dutiny při aftech, paradentóze, povlaku na jazyku a zápachu z úst.  

Jedinečný zdroj prospěšné orální mikrobioty, vyznačující se produkcí antimikrobiálních látek - lantibiotik. Tyto látky inhibují růst beta hemolytických bakterií a dalších patogenů způsobujících záněty ústní dutiny, faryngitidu, tonzilitidu, otitis media. 

Lantibiotika příznivě působí i při lokálních problémech v ústní dutině, jako jsou: kandidóza, halitóza a afty.  

Unikátní probiotický kmen Streptococcus salivarius SAL21.   Zvýšená adherence a kolonizace probiotického kmenu SAL21 ke sliznicím obsahuje jedinečnou stabilizovanou kulturu Streptococcus salivarius SAL21 produkující antimikrobiální peptidy. Bakterie druhu Streptococcus salivarius jsou přirozenou součástí mikroflóry ústní dutiny a pomáhají obnovovat přirozenou mikrobiální rovnováhu v ústech. Aktivní látky KTJ/1 tab. %DDD* Streptococcus salivarius SAL21 2 x 10⁹ KTJ** - **KTJ - colony-forming unit (kolonii tvořící jednotka).

Dávkování

BAC-ENTOS orální probiotikum 1 tabletu 1x denně večer po jídle nechejte rozpustit v ústech a poté minimálně 30 minut nejíst a nepít. V akutních případech 1 tableta 2x denně po jídle. Složení Lyofilizovaná kultura Streptococcus salivarius, fruktóza (plnivo), maltodextrin (plnivo), hydroxypropylmethylceluloza (plnivo), stearan hořečnatý (lubrikant), oxid křemičitý (protispékavá látka), jahodové aroma.

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku.   Přípravek není náhradou pestré stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na kteroukoliv ze složek.   Přípravek není vhodný pro děti do 3 let a pro těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí.

Skladování

Skladujte v suchu a v temnu, při teplotě do 25 ⁰C. Při nevhodném skladování může dojít k poklesu počtu živých probiotických bakterií.  

Parametry

SUKL název

BAC-ENTOS orální probiotikum tbl.10

EAN

8594200610302

PDK

4581956

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]