Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Podle typu pleti
Zralá
Avène DermAbsolu Remodelační zpevňující maska ​​pro obnovu kontur zralé pleti 75 ml

Avène DermAbsolu Remodelační zpevňující maska ​​pro obnovu kontur zralé pleti 75 ml

Avène DermAbsolu Remodelační zpevňující maska ​​pro obnovu kontur zralé pleti 75 ml

Zralá

AVENE DermAbsolu Remodelační zpevňující maska pro obnovu kontur. Všechny typy pleti. Pro povadlou pleť se ztrátou hutnosti, komfortu a nerovnoměrným odstínem pleti. Maska zmírňuje známky stárnutí.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

954 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

DermAbsolu MASK Remodelační zpevňující maska ​​pro obnovu kontur zralé pleti pomáhá obnovit komfort, zářivost a hutnost zralé pleti. Její lehká textura krém v gelu zahaluje pleť a uvolňuje aktivní látky po celou dobu aplikace : Bakuchiol, restrukturalizuje rostlinné buňky stejně účinně**jako retinol. Glykoleol pomáhá posilovat bariérovou funkci pleti a bojovat proti vysušování.V kombinaci s provitamínem C a niacinamidem tyto dvě aktivní látky okamžitě sjednocují pleť a rozjasňují ji. Složení obohacené o termální vodu Avène je přirozeně zklidňující, působí proti podráždění a má vůni s jemnými tóny jasmínu, růže a fialky. DermAbsolu MASK Remodelační zpevňující maska ​​pro obnovu kontur zralé pleti zkrášluje pleť a dodává příjemný pocit . Za pouhých 10 minut je pleť vyživená, hlavně hydratovaná a zářivá*.Vyvinuto s ohledem na šetrnost k životnímu prostředí : složení z 91 % složek přírodního původu a recyklovatelný obal.* Sebehodnocení po 10 minutách doporučené aplikace, u 74 žen, jedna aplikace.* * Test in vitro.

Hlavní výhody

• TONIZUJE a regeneruje pleť, zpevňuje obličejové kontury.

• ROZJASŇUJE a oživuje pleť.

• ZPEVŇUJE a intenzivně hydratuje pleť.

Jak používat

Aplikujte 1-3krát týdně na celý obličej a krk. Nechte působit 10 minut a zvláště přebytečné množství, nesmývejte.

Parametry

SUKL název

AVENE DermAbsolu Remodelační maska 75ml

Značka

EAN

3282770145564

PDK

4570629

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]