Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
AVENE DermAbsolu remodelační sérum 30ml

AVENE DermAbsolu remodelační sérum 30ml

AVENE DermAbsolu remodelační sérum 30ml

Pleťová séra

AVENE DermAbsolu Remodelační sérum. Hutnost a vitalita. Na všechny typy citlivé pleti. Pro povadlou pleť se ztrátou hutnosti a komfortu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 092 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Toto sérum obnovuje a tonizuje pleť a viditelně obnovuje kontury obličeje. DermAbsolu SERUM Remodelační sérum proti vráskám je komplexní omlazující péče. Působí na všechny projevy stárnutí pleti díky jedinečné kombinaci vysoce koncentrovaných patentovaných*aktivních složek : Vanilkových polyfenolů, stimulují přirozenou tvorbu kyseliny hyaluronové, v kombinaci s Bakuchiolem (Sytenol™), rostlinnou alternativou retinolu, a glykoleolem, prekurzorem základních kožních lipidů. Jeho nemastné složení „séra v oleji“ splývá s pletí, hydratuje ji po celých 24 hodin**a rozjasňuje díky obsažené perleti. Péče bohatá na termální vodu je vhodné pro všechny typy zralé a citlivé pleti. Díky inovativnímu flakonu s pipetou s automatickým plněním získáte jediným stisknutím optimální dávku DermAbsolu SERUM Remodelačního séra. * Patent zaregistrovaný jako ochranná známka společnosti Sytheon USA.** Hydratace horních vrstev pokožky.

Hlavní výhody

• OBNOVUJE pleť díky obsahu Bakuchiolu (Syténol™) a vanilkových polyfenolů.

• OBNOVUJE kontury a udržuje objem pleti.

• REVITALIZUJE všechny typy zralé pleti.

Jak používat

Naneste před denním krémem na obličej, krk a dekolt Před použitím protřepejte.

Pouze pro vnější použití.

Vyhněte se kontaktu s očima.

Parametry

SUKL název

AVENE DermAbsolu remodelační sérum 30ml

Značka

EAN

3282770200591

PDK

3771194

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]