Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Podle typu pleti
Zralá
AVENE DermAbsolu noční balzám 40ml

AVENE DermAbsolu noční balzám 40ml

AVENE DermAbsolu noční balzám 40ml

Zralá

AVENE DermAbsolu noční balzám navracející komfort pleti. Hutnost, vitalita. Pro všechny typy citlivé pleti. Pro povadlou pleť se ztrátou hutnosti a komfortu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

997 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

DermAbsolu NOČNÍ Balzám navracející komfort zralé pleti regeneruje a intenzivně vyživuje zralou pleť po celou noc. Po probuzení vypadají vaše rysy uvolněně a svěže, vaše pleť je zářivá a plná vitality. Tento zpevňující krém na obličej působí na všechny viditelné známky stárnutí pleti díky jedinečným kombinacím patentovaných*aktivních látek. Vanilkové polyfenoly stimulují přirozenou tvorbu kyseliny hyaluronové a pomáhají v boji proti ochabování pleti. Rostlinná alternativa retinolu - Bakuchiol (neboli Sytenol™) pomáhá udržovat objem pleti. Glykoleol, prekurzor základních kožních lipidů, zase dodává výživu pleti, pružnost a pružnost. Jeho splývající textura obohacená o bambucké máslo okamžitě zklidňuje všechny typy citlivé pleti, které hledají komfort. Díky dávkovací pumpičce se DermAbsolu NOČNÍ Balzám používá snadno a bezpečně.* Patent registrovaný jako ochranná známka společnosti Sytheon USA.

Hlavní výhody

• OBNOVUJE pleť díky obsahu Bakuchiolu (Syténol™) a vanilkových polyfenolů.

• REGENERUJE zralou pleť celou noc.

• VYŽIVUJETE a okamžitě navracíte komfort všem typům citlivé pleti.

Jak používat

Aplikujte večer, následně po použití séra DermAbsolu, na celý obličej, krk a dekolt.

Vyhněte se kontaktu s očima.

Parametry

SUKL název

AVENE DermAbsolu noční balzám 40ml

Značka

EAN

3282770200478

PDK

3771228

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]