Úvod
Zvířata
Pro psy
APTUS Recobooster Dog energetická pasta 100g

APTUS Recobooster Dog energetická pasta 100g

APTUS Recobooster Dog energetická pasta 100g

Pro psy

APTUS Recobooster dog - Pasta je vhodná pro pacienty zotavující se po úrazu, po chirurgickém zákroku, pro onkologické pacienty, obecně tedy pro všechny pacienty, kteří odmítají potravu. Je také vhodná pro geriatrické pacienty s chronickými muskuloskeletárními obtížemi a se sníženou funkcí štítné žlázy. Složky tohoto nutričního doplňku snižují vnímání bolesti a hojení zranění je takrychlejší. Jsou taktéž vhodné pro pacienty s nádorovým onemocněním. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

260 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Aptus RECOBOOSTER DOG
Chutná pasta pro doplnění energie, určená pro psy v období rekonvalescence, psy v intenzivním výcviku a pacienty s nádorovým onemocněním. Pasta je vhodná pro pacienty zotavující se po úrazu, chirurgickém zákroku, pro onkologické pacienty, obecně tedy pro všechny pacienty, kteří odmítají potravu. Je také vhodná pro geriatrické pacienty s chronickými muskuloskeletárními obtížemi a se sníženou funkcí štítné žlázy. Aptus Reconvalescent Dog pasta stimuluje buňky imunitního systému, potencuje účinek antioxidantů a chrání tak orgány před poškozením zánětlivými a nádorovými procesy.

Složení:
Slunečnicový olej, albumin mléčný, slad (extrahovaný), maltodextrin, glycerylmonostearát, olivový olej, pyrofosforečnan sodný, kvasnice (pivovarské kvasnice), lupinový protein (moučka), kvasničné výrobky, laktát hořečnatý, síran hořečnatý.

Doporučená dávka:
Hmotnost psa: Množství pasty / den:
<5 kg ¼ tuby
5-10 kg 1/3 tuby
11-20 kg 2/3 tuby
21-30 kg 1 tuba
31-40 kg 1 1/3 tuby
41-50 kg 1 2/3 tuby
> 60 kg 2 tuby
Celková dávka by měla být rozdělena na několik menších dávek a podána přímo do tlamy nebo rozmíchána v krmivu.
Před použitím tohoto přípravku se poraďte s veterinárním lékařem, pokud jde o:
• Štěňata do 6 měsíců věku
• Pokud se váš pes necítí dobře
Pokud se chuť vašeho psa do 3 dnů nevrátí k normálu, kontaktujte veterináře. Vždy zajistěte dostatečný příjem vody pro vašeho psa.
Účelem tohoto produktu není nahradit vyváženou stravu.

Parametry

SUKL název

APTUS Recobooster Dog energetická pasta 100g

Výrobce

EAN

6432100057105

PDK

4679156

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]