Úvod
Kosmetika a péče
Přírodní kosmetika
Annabis Bodycann přírodní šampon 250ml

Annabis Bodycann přírodní šampon 250ml

Annabis Bodycann přírodní šampon 250ml

Přírodní kosmetika

100% přírodní šampon na vlasy s arganovým olejem a extra šetrnými mycími látkami pro každodenní péči o krásné vlasy. Celý popis

Dostupný
Lékarny

194 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Bylinné výtažky spolu s konopným olejem přispívají ke zklidnění a regeneraci pokožky, vlasy udržují zdravé a lesklé. Panthenol má příznivý vliv na kvalitu a růst vlasů, zlepšuje jejich vzhled. Bodycann shampoo je vhodný i pro citlivou pokožku se sklonem k atopii a lupénce.

Obsahuje originální kombinaci přírodních látek:

Konopný olej z konopných semen
Arganový olej
Pěnidlo z kokosového oleje
Panthenol
Extrakt 19 bylin
Olej ze Santalového dřeva
Olej z levandule lékařské
Olej z Cedru atlaského


CPK - CERTIFIKOVANÁ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA


Doporučené používání: Malé množství šamponu napěňte v dlani a vzniklou pěnou promyjte vlasy i vlasovou pokožku. Po omytí je třeba vlasy důkladně opláchnout.

Ingredients: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sorbitan Sesquicaprylate, Lactic Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Panthenol, Taraxacum Officinale Extract, Veronica Officinalis Extract, Calendula Officinalis Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Achillea Millefolium Extract, Equisetum Arvense Extract, Viola Tricolor Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Malva Mauritiana Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Tilia Euchlora Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Sambucus Nigra Extract, Arnica Montana Extract, Mentha Spicata Herb Extract, Bellis Perennis Extract, Lamium Album Extract, Potentilla Anserina Extract, Linaria Vulgaris Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool.

Parametry

SUKL název

Annabis Bodycann přírodní šampon 250ml

Značka

Výrobce

EAN

8594167142281

PDK

3353654

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]