Úvod
Zdravá strava, čaje a bylinky
Zdravé mlsání
Allnature Lahůdkové droždí neaktivní 100g

Allnature Lahůdkové droždí neaktivní 100g

Allnature Lahůdkové droždí neaktivní 100g

Zdravé mlsání

Není droždí jako droždí! Naše neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček je vyráběno bez emulgátorů, dle tradičních metod z melasového základu. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

60 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Jde o naprosto jiný produkt, než jsou běžné kvasnice, protože s neaktivním droždím vám těsto nikdy nevykyne. Za to mají lahůdkové kvasnice mnoho jiných předností - a ano, opravdu skvěle chutnají! Jsou totiž lehce nasládlé a slouží k dochucování nejen v kuchyni veganů a vegetariánů. Pokud jste na takové stravě, můžete trpět nedostatkem vitamínů z řady B, na které je neaktivní droždí bohaté, stejně jako na obsah folátu, glutathionu, zinku, selenu a betaglukanů. Jde tedy o cennou superpotravinu, která je navíc přirozeně bezlepková a bezlaktózová. Dochucování pokrmů lahůdkovým droždím jednoduše prospívá komplexně celému našemu tělu a navíc díky nekvasícímu účinku není náročné pro naši střevní mikroflóru.

Parametry

SUKL název

Allnature Lahůdkové droždí neaktivní 100g

Značka

Výrobce

EAN

8595674627988

PDK

3944296

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]