Úvod
Doplňky stravy
Imunita
AlergoHelp BioBoom 30 tob.

AlergoHelp BioBoom 30 tob.

AlergoHelp BioBoom 30 tob.

Imunita

Probiotika, betaglukany, zelený čaj, chlorella a vitamin D3 pro vaši obranischopnost1 před vnějšími vlivy, původci kýchání, smrkání a slzení očí.
Celý popis

Dostupný
Lékarny

322 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

AlergoHelp BioBoom®: řešte svou obranyshopnost od základu!

Svým složením dlouhodobě pomáhá při vybalancování a posílení obranyschopnosti(1) organizmu. Pečuje o důležitou kondici střevního mikrobiomu, a tím podporuje obranyschopnost(1) organizmu před vnějšími vlivy, původci kýchání, smrkání a slzení očí. 

Doplněk stravy obsahuje probiotika, betaglukany a bioflavonoidy zeleného čaje v unikátním komplexu BIOBOOM® a další cenné látky chlorellu a (1)vitamin D3.

Složení, vč. hodnot ve 2 tob.: Beta-glukan izolovaný z pivovarských kvasnic 266,0 mg, extrakt zeleného čaje (Camellia sinensis) 200,0 mg, Beta-glukan izolovaný izolovaný z hlívy ústřičné 134,0 mg; plnidlo: inulin, chlorella (nukleotidy, oligopeptidy a polysacharidy) 40,00 mg, probiotická směs 8x109 CFU (počet probiotických mikroorganizmů v navážce – výrobě): Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactiplantibacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactiplantibacillus plantarum, protispékavá látka: stearan hořečnatý; antioxidant: L-askorbová kyselina; protispékavá látka: oxid křemičitý; (1)vitamin D3 (Cholekalciferol) 20 µg, tobolka: želatina, stabilizátor: uhličitan vápenatý.

Doporučené dávkování: Dospělí 2 tobolky denně, děti 1 tobolka denně.

Upozornění: Není vhodné pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Obsah tobolky lze u malých dětí vysypat a podat na polévkové lžíci s jogurtem nebo ovocnou přesnídávkou. Není vhodné užívat v prvním trimestru těhotenství.

Obsah balení: 30 tobolek

Parametry

SUKL název

AlergoHelp BioBoom 30 tob.

EAN

8594027710742

PDK

5053989

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]