Úvod
Doplňky stravy
Hubnutí
ALAVIS MAXIMA Spalovač tuků Fat Burner cps.40

ALAVIS MAXIMA Spalovač tuků Fat Burner cps.40

ALAVIS MAXIMA Spalovač tuků Fat Burner cps.40

Hubnutí

Obsahuje karnitin, extrakt z papriky s kapsaicinem, který přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a obsahuje kofein, který napomáhá zvýšení vytrvalostního výkonu - při příjmu 3 mg kofeinu na kg tělesné hmotnosti, hodinu před cvičením.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

552 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Doplněk stravy ALAVIS™ MAXIMA Spalovač tuků je sestaven ze tří hlavních složek, které vám pomohou k urychlení spalování kalorií, udržení hmotnosti pod kontrolou, nezatíží žaludek a zvýší výkon.

Obsahuje mikroenkapsulovaný kofein se systémem řízeného uvolňování. Kofein je stimulant nervového systému, čím zvyšuje bdělost, čilost a hbitost (při přijmu 75 mg/dávka). Mobilizací lipidové rezervy, jako zdroje energie pro pracující svaly, přispívá ke zlepšování fyzické výkonnosti. Při příjmu 3 mg kofeinu / kg tělesné hmotnosti napomáhá ke zvýšení vytrvalostního výkonu. Způsob zpracování zajišťuje pomalé uvolňování kofeinu a současně potlačuje klasickou hořkou chuť a nezatěžuje trávicí trakt. Tato forma mikroenkapsulovaného kofeinu je vhodná pro sportovce a osoby s aktivním životním stylem.

Kofein:

  • pomáhá zlepšit soustředění, zvyšuje bdělost a pozornost (při příjmu 75 mg/dávka),
  • pomáhá zvýšit čilost a hbitost,
  • napomáhá zvýšení vytrvalostního výkonu (při příjmu 3 mg kofeinu/kg tělesné hmotnosti, hodinu před cvičením);

V 1 kapsli je obsaženo množství mikroenkapsulovaného kofeinu s prodlouženým uvolňováním rovnající se 2-3 šálkům kávy. 

ALAVIS™ MAXIMA Spalovač tuků obsahuje koncentrovaný extrakt z přirozeně se vyskytujících sloučenin přítomných v plodech papriky roční (Capsicum annuum L.) standardizovaný na obsah kapsaicinoidů min. 2%. Je vyráběný jedinečnou technologií zapouzdření (mikropeletace), která umožňuje postupné a dostatečné uvolňování účinné látky bez žaludečních potíží. Má jedinečnou schopnost vytvářet teplo v těle a tím pomáhá zvýšit rychlost metabolismu jak sacharidů, tak lipidů. Současně potlačuje chuť k jídlu, čím přispívá ke snížení přijmu kalorii a kontrole tělesné hmotnosti.

extrakt z papriky s kapsaicinem:

  • přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti,
  • přispívá ke snížení příjmu kalorií,
  • přispívá k metabolismu sacharidů a lipidů,
  • přispívá k termogenezi a energetickému výdeji;

Další složkou je L-karnitin, který je tělu vlastní složkou příbuznou aminokyselinám. Vytváří se z aminokyselin lysinu a methioninu, vitamínů C, B3, B6 a železa a je potřebný pro uvolňování energie z tuků. Je velice důležitým faktorem pro udržování zdraví a tělesné kondice. Nezbytným předpokladem zlepšení jeho účinku je pohybová aktivita a vyvážená strava. 

Aktivní látky

Karnitin200 mg
kofein mikroenkapsulovaný100 mg
extrakt plodu papriky roční mikropeletovaný100 mg

SLOŽENÍ (1 kapsle 0,768 g): 

Karnitin (L-karnitin-L-tartát) 200 mg, kofein mikroenkapsulovaný (kofein, estery mastných kyselin) 100 mg, plnidlo (hydroxypropylmethylcelulosa), extrakt plodu papriky roční mikropeletovaný (Capsicum annuum L., kapsaicinoidy min 2 %) 100 mg, protispékavé látky (rýžová mouka*, stearan hořečnatý, talek), modifikovaný kukuřičný škrob, maltodextrin, barvivo (oxid zinečnatý).

* Může obsahovat stopy sóji.

Obsahuje kofein (200 mg/2 kapsle) - není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Pro kontrolu tělesné hmotnosti 1 kapsli ráno a 1 kapsli odpoledne nejlépe nalačno.

V rámci sportovní činnosti 1 kapsli 30 minut (max 2 hodiny) před tréninkem společně se sacharidy, popř. bílkovinami. Zapijte dostatečným množstvím vody.

UPOZORNĚNÍ: Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti a dospívající, těhotné a kojící ženy, osoby s kardiovaskulárními obtížemi a zvýšenou citlivostí na kofein. Nedoporučuje se užívat večer a před spaním kvůli možnému negativnímu ovlivnění spánku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C, chraňte před tepelným a přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte dobře uzavřené dle skladovacích podmínek.

BALENÍ: 40 kapslí. 

HMOTNOST: 30,72 g (40 kapslí po 0,768 g).

Cena za denní doporučenou dávku: 27,25 Kč.

VÝROBCE: Patron ca s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s.
sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00  Praha 8
provozovna: P3 Prague D8, Hala 3, Zdibsko 614, 250 67  Klecany, Česká republika

Parametry

SUKL název

ALAVIS MAXIMA Spalovač tuků Fat Burner cps.40

Značka

EAN

8594191410400

PDK

4752565

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]