Úvod
Doplňky stravy
Vlasy, kůže, nehty
ALAVIS MAXIMA GUMMIES Vit.C+D3 žvýk.tbl.60+cps.30

ALAVIS MAXIMA GUMMIES Vit.C+D3 žvýk.tbl.60+cps.30

ALAVIS MAXIMA GUMMIES Vit.C+D3 žvýk.tbl.60+cps.30

Vlasy, kůže, nehty

ALAVIS MAXIMA GUMMIES obsahuje žvýkací tablety s kyselinou hyaluronovou (nachází se v tkáních, zejména kloubech a pokožce) a kapsle s obsahem vitaminu C (NUTRA-C), zinku, selenu a vitaminu D3. Přípravek podporuje zdraví kloubů a přispívá k hydrataci kůže

Celý popis

Dostupný
Lékarny

565 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Kyselina hyaluronová se nachází v tkáních, zejména v kloubech a pokožce

HYALURONIC ACID + COLLAGEN SUPPORT (liposomální vitamin C)

Vzájemné působení kyseliny hyaluronové a vitaminu C přináší kloubům, chrupavkám i kůži jenom samá pozitiva.

Kyselina hyaluronová má jedinečnou schopnost zadržovat vlhkost. Naše tělo si ji i přirozeně vytváří, aby udržovalo nejen naši pleť jemnou a pružnou. Je důležitou součástí nejen pokožky, ale také synoviální tekutiny, která slouží společně s dalšími látkami jako lubrikant a jako tlumič nárazů (díky silné schopnosti hydratovat chrupavku).

Vitamin C (v liposomální formě pro vysokou využitelnost) přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a kůže. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a současně i podporuje činnosti nervové soustavy a napomáhá normální psychické činnosti.

Důvodem odděleného podávání kombinace kyseliny hyaluronové ve žvýkacích tabletách a liposomálního vitaminu C v kapslích je jeho nová vysoce kvalitní forma, jehož účinnost by jako součást žvýkací tablety degradovala. 

Enkapsulace bioaktivních látek do lipozomů je jedním z nejmodernějších trendů současné doby. Přináší lepší účinnost díky stabilizaci jednotlivých složek.

Moderní trend přináší i pullulanové kapsle. Pullulan je mukopolysacharid, který se vyrábí fermentací kvasinkové houby Aureobasidium pullulans. Pullulanové kapsle zabezpečují ochranu aktivních látek před nežádoucími reakcemi v trávicím traktu. Výborná rozpustnost zajišťuje rychlý nástup účinku produktu.

Lipozom je uměle vzniklá kulovitá struktura vytvořená z lipidové dvojvrstvy přírodními fosfolipidy (ze slunečnicového oleje, bez GMO), do které lze vložit jakoukoliv složku (vitamin, minerální látku).

Liposomální forma vitaminu C v neporušených molekulách dostane účinnou látku rovnou do krevního řečiště. Aktivní látky (vitamíny) jsou v těle vstřebávány jen v malém množství (vstřebávání skrze stěnu střeva) a mají tzv. nízkou biologickou dostupnost. Zapouzdření do lipozomu nabízí velmi účinnou metodu, jak zamezit zničení živin v trávícím traktu trávícími enzymy a napomáhá vstřebání živin do buněk a tkání.

 


 

Parametry

SUKL název

ALAVIS MAXIMA GUMMIES žvýk.tbl.60 + cps.30 vit. C

Značka

EAN

8594191410578

PDK

4992278

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]