Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Hydratační
A-DERMA BIOLOGY Péče vyživující 40ml

A-DERMA BIOLOGY Péče vyživující 40ml

A-DERMA BIOLOGY Péče vyživující 40ml

Hydratační

A-DERMA BIOLOGY Dermatologická péče vyživující snižuje pnutí suché a velmi suché pleti. Intenzivně vyživuje, snižuje pnutí a štípaní extrémně suché pleti. Chrání pleť přes vysoušením. Bez parfemace. 99% složek přírodního původu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

432 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Velmi suchá pokožka na obličeji se projevuje suchými místy a svěděním, a vyžaduje tak bezpečnou a účinnou péči na obličej. Laboratoř A-Derma vyvinula VYŽIVUJÍCÍ DERMATOLOGICKOU PÉČI BIOLOGY , dermatologický přípravek s optimální snášenlivostí, aby byl vhodný pro křehkou pleť. Přípravek získal BIO certifikaci. Díky své lehké, zahalující textuře intenzivně vyživuje, chrání před vysoušením a posiluje kožní bariéru, přičemž poskytuje 24hodinovou hydrataci** a ochranu proti znečištění. VYŽIVUJÍCÍ DERMATOLOGICKÁ PÉČE BIOLOGY s 99% přírodním složením obsahuje pouze základní složky, které zajišťují optimální snášenlivost. Složení bez parfemace a esenciálních olejů, testované na suché pokožce se sklonem k atopickému ekzému, lze použít na oční okolí a na obličej. Má lehkou, svěží, nekomedogenní a přitom zahalující texturu. Lze ji použít samostatně nebo v kombinaci m (smícháním 1 až 3 kapky) s hydratačními dermatologickými krémy BIOLOGY pro individuální péči na míru.

Oves Rhealba®, pocházející z ekologického zemědělství.

Informace pro vegany : žádné složky živočišného původu.

** IH kinetika, 20 osob, jednorázová aplikace

Hlavní výhody

• VYŽIVUJE : dermatologická vyživující péče obohacená o BIO světlicový olej posiluje kožní bariéru díky syntéze lipidů nezbytných pro pohodlí pokožky.

• HYDRATUJE : je bohatá na BIO výtažek z ovsa Rhealba®, patentovanou* aktivní látku s hydratační schopností (zvyšuje přirozenou produkci kyseliny hyaluronové v pleti o +83%***), tato dermatologická vyživující péče poskytuje 24hodinovou hydrataci**

• CHRÁNÍ : hydratovaná a intenzivně vyživená pokožka je chráněna před vysoušením a suchými místy na kůži. Pocity svědění**** jsou redukovány. Bariéra kůže je posílena a chráněna proti agresivním vlivům.

*2 patenty před patentovým schválením (extrakce aktivní látky a její účinek)

**Kinetika IH, 20 osob, jednorázová aplikace

****Testováno in vitro

**** Související se suchostí kůže

Jak používat

Aplikujte ráno a/nebo večer na očištěnou pokožku.

Obličej a krk.

Tip : v závislosti na potřebách vaší pleti můžete dermatologickou výživnou péči používat samostatně nebo ji smíchat (1 až 3 kapky) s dermatologickým hydratačním krémem BIOLOGY a vytvořit tak texturu na míru.

Parametry

SUKL název

A-DERMA BIOLOGY Péče vyživující 40ml

Značka

EAN

3282770146714

PDK

4695210

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]