Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Podle typu pleti
Citlivá
A-DERMA BIOLOGY Péče proti začervenání 40ml

A-DERMA BIOLOGY Péče proti začervenání 40ml

A-DERMA BIOLOGY Péče proti začervenání 40ml

Citlivá

A-DERMA BIOLOGY Dermatologická péče snižuje začervenání pleti se sklonem k rosacee. Zklidňuje, snižuje pocity diskomfortu pleti a zamezuje opakovanému návratu začervenání. Bez parfemace. 99% složek přírodního původu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

453 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Kůže se sklonem k rosacee, která se projevuje začervenáním v obličeji, vyžaduje bezpečnou a účinnou léčbu. Laboratoř A-Derma vyvinula BIOLOGY Dermatologickou péči proti začervenání,, BIO certifikovaný dermatologický přípravek s optimální snášenlivostí, aby byl vhodný pro křehkou pleť. Kombinací extraktu z mandarinky a klíčové aktivní látky řady BIOLOGY, BIO výtažku z ovsa Rhealba®, redukuje a omezuje opětovný výskyt začervenání, okamžitě a dlouhodobě zklidňuje pocity nepohodlí a horka a zároveň poskytuje 24hodinovou hydrataci a ochranu proti znečištění. Dermatologická péče proti začervenání BIOLOGY AR se složením z 99% přírodního původu obsahuje pouze základní složky, které zajišťují optimální snášenlivost. Testováno na alergické pleti, v kombinaci s léčivými přípravky a také jako péče po laserovém ošetření*, její složení bez parfemace a esenciálních olejů lze aplikovat na oční okolí a na obličej. Péče má fluidní, svěží a nekomedogenní texturu. Lze používat samostatně nebo v kombinaci (smícháním 1 až 3 kapky) s hydratačními dermatologickými krémy BIOLOGY pro individuální péči na míru.

Oves Rhealba®, pocházející z ekologického zemědělství.

Informace pro vegany : žádné složky živočišného původu.

³ Kinetika HI, 18 osob, jedna aplikace

* Povrchová dermatologická ošetření

Hlavní výhody

• HYDRATUJE : je bohatá na BIO výtažek z ovsa Rhealba®, patentovanou*** aktivní látku s hydratačními schopnostmi (zvyšuje přirozenou produkci kyseliny hyaluronové v pleti o +83%**), tato dermatologická péče proti začervenání poskytuje 24hodinovou hydrataci³.

• REDUKUJE : je bohatá na výtažek z mandarinky, který zklidňuje, redukuje a omezuje opětovný výskyt přetrvávajícího nebo občasného začervenání.

•ZKLIDŇUJE : okamžitě a dlouhodobě zklidňuje pocit pnutí pokožky.

**Testováno in vitro

***2 patenty před patentovým schválením (extrakce aktivní látky a její účinek)

³ Kinetika HI, 18 osob, jedna aplikace

Jak používat

Aplikujte ráno a/nebo večer na očištěnou pokožku.

Obličej a krk.

Tip : v závislosti na potřebách vaší pleti můžete dermatologickou péči proti začervenání používat samostatně nebo ji smíchat (1 až 3 kapky) s dermatologickým hydratačním krémem BIOLOGY, který vám vytvoří texturu na míru.

Parametry

SUKL název

A-DERMA BIOLOGY Péče proti začervenání 40ml

Značka

EAN

3282770146691

PDK

4695186

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]