Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Pleťová mléka
A-DERMA BIOLOGY Odličovací mléko 200ml

A-DERMA BIOLOGY Odličovací mléko 200ml

A-DERMA BIOLOGY Odličovací mléko 200ml

Pleťová mléka

A-DERMA BIOLOGY Dermatologické odličovací mléko jemně čistí pleť, odstraňuje make-up a nečistoty pleti. Nevysušuje pleť. Odličovací mléko není nutné oplachovat. Bez parfemace. 99% složek přírodního původu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

369 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

S BIOLOGY Hydratačním-čistícím DERMATOLOGICKÝM ODLIČOVACÍM MLÉKEM vyvinula A-Derma první dermatologický odličovací přípravek, který má zároveň BIO certifikaci a je vhodný pro všechny typy křehké pleti. Jeho inovativní složení obsahuje klíčovou aktivní látku řady BIOLOGY, BIO výtažek z ovsa Rhealba®, který je známý svými obnovujícími a hydratačními vlastnostmi a extrakt z pampelišky, který je známý svými účinky proti znečištění. Dermatologické ODLIČOVACÍ MLÉKO s nelepivou mléčnou texturou bylo testováno na alergické pokožce a lze jej používat na obličej a oční okolí. Odstraňuje make-up a velmi jemně čistí, hydratuje a navrací rovnováhu křehké pleti. Neobsahuje parfemaci ani esenciální oleje, neucpává póry a má 99% přírodní složení. DERMATOLOGICKÝM ODLIČOVACÍM MLÉKEM BIOLOGY nabízí A-Derma citlivé pleti čisticí přípravek, který obsahuje pouze základní složky zajišťující pleti optimální snášenlivost.

Oves Rhealba®, pocházející z ekologického zemědělství.

Informace pro vegany : žádné složky živočišného původu.

Hlavní výhody

• ČISTÍ A ODSTRAŇUJE MAKE-UP : jemně čistí a odstraňuje make-up, nečistoty a dokonce i částečky znečištění, aniž by vysušoval pleť.

• HYDRATUJE : jeho složení je bohaté na BIO výtažek z ovsa Rhealba®, patentovanou* aktivní látku známou pro svou hydratační sílu (zvyšuje přirozenou produkci kyseliny hyaluronové v pleti** o 83%) pro 8hodinovou hydrataci¹.

• NAVRACÍ ROVNOVÁHU : BIO oves Rhealba® je známý svými obnovujícími vlastnostmi, které pomáhají udržovat v pokožce základní minerály : vápník a hořčík. Hydrolipidický film je chráněn díky složení, které pomáhá udržovat rovnováhu kožního mikrobiomu.

*2 patenty před patentovým schválením (extrakce aktivní látky a její účinnost)před

**Testováno in vitro

Jak používat

Aplikujte ráno a/nebo večer na celý obličej a oči pomocí vatového tamponu.

Parametry

SUKL název

A-DERMA BIOLOGY Odličovací mléko 200ml

Značka

EAN

3282770146547

PDK

4695152

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]