Úvod
Doplňky stravy
Imunita
5PreveMax Imunit nukleotidy+betaglukan tbl.30

5PreveMax Imunit nukleotidy+betaglukan tbl.30

5PreveMax Imunit nukleotidy+betaglukan tbl.30

Imunita

Imunit 5PreveMax obsahuje nukleotidy chlorelly a betaglukany hlívy ústřičné. Vitaminy C a B6 pomáhají udržovat správnou funkci imunitního systému. Celý popis

Dostupný
Lékarny

182 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

IMUNIT 5PreveMax je doplněk stravy s obsahem nukleotidů, získaných ze sladkovodní řasy chlorelly a beta-glukanů z hlívy ústřičné. Přípravek s jahodovou příchutí dále obsahuje vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému, a to i po intenzivním fyzickém výkonu, kyselinu listovou, která pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání. Součástí je také vitamin B6, který přispívá k tvorbě červených krvinek, a selen, který buňky chrání před škodlivými účinky volných radikálů. 5 účinných látek v tabletě IMUNIT 5PreveMax stimuluje slizniční imunitu v dutině ústní a krku. Tím dochází k posílení imunitního systému již po 5 minutách od užití. 

Složení: sladidlo: sorbitol; hlíva ústřičná (Pleurotus ostreatus); zpevňující látka: mikrokrystalická celulóza; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; zpevňující látka: polyvinylpyrrolidon K30; barvivo: barva z červené řepy; kypřící látka: oxid křemičitý; vitamin C (Askorban sodný, L-askorbová kyselina), protispékavá látka: stearan hořečnatý; aroma: jahodové aroma; nukleotidy, oligopeptidy a polysacharidy chlorelly; vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid); sladidlo: sukralóza; protispékavá látka: talek; kyselina listová, selen (seleničitan sodný pentahydrát).

Parametry

SUKL název

5PreveMax Imunit nukleotidy+betaglukan tbl.30

EAN

8594059733399

PDK

2592823

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]