Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Vlasová
Šampony
Na suché vlasy
4KERAHAIR šampon Biomedica 210ml

4KERAHAIR šampon Biomedica 210ml

4KERAHAIR šampon Biomedica 210ml

Na suché vlasy

4KERAHAIR Šampon s keratinem a aktivní složkou SEPICAP MP a rostlinnými výtažky z břečťanu, kopřivy a břízy obnovuje sílu Vašich vlasů, působí na vlasové vlákno a pokožku hlavy. Chrání namáhané, chemicky ošetřené, slunci vystavené a fénované vlasy.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

430 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

4KERAHAIR Šampon s keratinem a aktivní složkou SEPICAP™ MP a rostlinnými výtažky z břečťanu, kopřivy a břízy obnovuje sílu Vašich vlasů, působí na vlasové vlákno a pokožku hlavy. Chrání namáhané, chemicky ošetřené, slunci vystavené a fénované vlasy. Vhodné pro všechny typy vlasů. Dermatologicky testováno.

Doporučujeme kombinovat s kosmetickými produkty 4KERAHAIR sérum s keratinem, 4KERAHAIR Aktivátor s keratinem & aktivní složkou AKOSKY AZUKI® a s doplňkem stravy 4KERAHAIR kolagen Drink.

 

Návod k použití

Přípravek naneste na vlhké vlasy, jemně vmasírujte do vlasové pokožky a nechte působit 1-2 minuty. Poté opláchněte vodou. 

 

Fakta

Chraňte před přímým účinkem slunečních paprsků a před mrazem. Max. doporučená teplota skladování +25°C.

 

Složení

Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearates, Pentylene Glycol, Coco-Glucoside, Glycerin, Propylene Gylcol, Sodium Levulinate, Sodium Cocoyl Amino Acids, Hedera Helix Leaf Extract, Urtica Dioica Extract, Sodium Laureth Sulfate, Alcohol Denat., Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Sodium Anisate, Potassium Dimethicone PEG-7 Panthenyl Phosphate, Hydrolyzed Keratin, Sodium Sarcosinate, Lauric Acid, Betula Alba Leaf Extract, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citral Geraniol.

Parametry

SUKL název

4KERAHAIR šampon Biomedica 210ml

EAN

8594002394721

PDK

4991593

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]